Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je možné zakrátit meruňku?, 2.5.2012
Mám na zahradě třešeň Napoleonovu, je stará cca 55 let, vysoká asi deset metrů a stejně tak široká. Chtěl jsem ji již několikrát skácet. Moc třešní z ní nenatrhám protože trpí často monilií o červech ani nemluvím. Ale když kvete tak to je něco. A... celý příspěvek >
Rajce, paprika - sede skvrny, 1.5.2012
Rostliny jsou na tom jako lidé. Musí si na sluneční záření zvyknout. I takový kaktus se na jarním slunci popálí.          Mr Big
Ničení vytrvalých plevelů pod keřovými rybízy Roundapem, 1.5.2012 Obsahuje fotku
Tak jsem včera začal mulčovat kartonem u malých stromků. Je to dost náročné na čas- dva stromky za jeden a půl hodiny. Na zamulčovanou plochu vyseji afrikány nebo svazenku.                    ... celý příspěvek >
Moniliový úžeh, 1.5.2012
Doufejme, že se předpovědi nemýlí.                         Mr Big
Rajce, paprika - sede skvrny, 1.5.2012
Asi sluncem popálené listy            Mr Big
Mám dát papriky, rajčata ven?, 29.4.2012
Tak jsem se podíval na grafy teplot z loňského května (Doksany) a ejhle- někdy okolo 5. května nejnižší denní teploty pod bodem mrazu. Přitom již v dubnu okolo dvacátého byly nejvyšší denní teploty nad 25°C. Řekl bych, že pesimismus ohledně počasí... celý příspěvek >
Mám dát papriky, rajčata ven?, 28.4.2012
Ještě jednou díky, mně taky hodně chutná, jen jsem neviděl jak ji upravit.           Mr Big
Mám dát papriky, rajčata ven?, 28.4.2012
Pane Honzo, chtěl bych se zeptat co s tou rukolou děláte? Dáváte ji do salátu nebo ji i jinak zpracováváte? Předem děkuji za odpověd.             Mr Big
Co s květy na paprikách doma za oknem, 28.4.2012
Já pěstuji beranní rohy na zavařování- mám v průměru dvacet sazenic každý rok. Potřebuji, aby mně současně "uzrálo" co nejvíce papriček, aby to zavařování stálo za to, a protože sazenice nemám úplně stejné (některá má už rozvitý květ, některá teprve... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 27.4.2012
Já jsem to s Philovou nezvládl. Vysel jsem dvě semena a když měly rostlinky cca 6 cm tak uhnily. Tak jsem honem vysel zbylá tři semena, ktereá jsem si chtěl nechat na příští rok. Ty dvě uhnilé rostlinky se mi podařilo zachránit, takže mám 5 ks, ale... celý příspěvek >
Tak dáte je už ven?, 26.4.2012
Souhlasím s tím, že pokles teplot na +5 °C i níže rajčata nepoškodí, ale musí následovat oteplení. Dlouhodobě tyto teploty bez následků nesnese. Mám s tím své zkušenosti z minulých let a i z loňska, kdy v květnu byly tři dny, kdy byly nejvyšší denní... celý příspěvek >
Netkaná folie je dobrá věc, ale nelze ji přeceňovat. Já jsem 23.3. vysázel saláty do studeného pařeniště (rám ze stavební překlížky a skla z oken v paneláku) a druhou část do tunelu z netkané textilie. Jedno chladnější ráno jsem šel na zahradu a... celý příspěvek >
První úprava vody, 26.4.2012
Pochopitelně se pH zvýší. Chlor se spotřebuje na spálení mikroorganizmů a ostatních organických nečistot- proto tam ten chlornan dáváte. V bazénu Vám zůstane sodík a ten zvýší pH.   Mr Big
Já stříkám preventivně v červnu 1-2 x Acrobatem (systémový přípravek) tak, aby před začátkem sklizně byla dodržena ochranná lhůta (mám dojem, že je 21 dní.               Mr Big
Tak dáte je už ven?, 25.4.2012
Za moc racionální to nepovažuji, ale jako každý rok jsem nevydržel a vysadil jsem v pondělí 18 sazenic (Beefmaster, Corzaro, San Marzano, Start, marmande a Stupické). Počítám i s tím, že v případě dlouhodobějšího chladna je budu muset na nějakou dobu... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika