Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce na sazenicích rajčat, 8.5.2012
Já bych se jen zeptal jaká semena jste vysévala- kupovaná nebo vlastní přesev? Jinak si myslím, že jde spíše o nemoc než o škůdce.            Mr Big
Přízemní mrazíky a výsadba paprik, 8.5.2012
Já taky nemám až tak velký problém, na zahradě mám jen 18 rajčat a na balkóně doma ještě 130 kusů. Ale na zahradě mám některá, která zkouším, zejména San Marzano Lampadine a Corzaro a mám tam také pár sazenic, u kterých jsem dělal zvláštní... celý příspěvek >
Přízemní mrazíky a výsadba paprik, 8.5.2012
Dost mne Vaše sdělení překvapilo, většinou se dívám na počasí jen na Seznamu a tam to vypadá úplně jinak. Tak jsem se podíval na medard-online.cz a tam to vypadá opravdu na celé Moravě o teplotách okolo 2°C. Já už opravdu nemůžu nic dělat, protože na... celý příspěvek >
Tak dáte je už ven?, 8.5.2012
Já sázím tyčková rajčata - řádky ve směru od jihu k severu, řádky od sebe cca 70 cm, v řádku 6 rajčat vzdálených od sebe 50 cm. Pochopitelně tato orientace není úplně přesná- dáno orientací pozemku.            Mr... celý příspěvek >
Škůdci na paprikách, 8.5.2012
Až teď jsem si všiml, že jsem nedopatřenéím ty dva obrázky nepřipojil. Jak vidím ty vaše fotky, tak je to jednoznačně intumescence z přemokření nebo vlhkého prostředí. Když si dáte do vyhledávače (Seznam nebo Google) intumescence paprik dovíte se... celý příspěvek >
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 8.5.2012 Obsahuje fotku
Tak jsem zasadil jedno rajče do kbelíku a připojuji pár foto, jak jsem to realizoval.
Škůdci na paprikách, 7.5.2012
Jen dva obrázky: 1. Mšice 2. Intumescence - výrustky na listech papriky z přemokření                          Mr Big
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 6.5.2012
Tomu se říká šťastný to pěstitel rajčat.             Mr Big
Setí okurek, 6.5.2012
Právě teď je ideální doba pro přímý výsev okurek, nejlépe zakrýt volně položenou folií nebo netkanou folií. Pokud jde o výsadbu sazenic, tak je otázkou jaké teploty budou v období zmrzlých. Pokud vyjde přrdpověď, tak by foliový tunel měl stačit. Ale... celý příspěvek >
Sázení paprik, 4.5.2012
Já to tak dělám, zalívám do brázdy, ale nikdy jsem si nevšiml, jestli se na tom stonku vytvořily další kořeny.                   Mr Big
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 4.5.2012
Nikdy jsem rajčata nepěstoval na balkoně, ale letos jsem si vypěstoval pár sazenic balkonového rajčete Minibell a tak to chci zkusit. Také vidím největší problém v zalívání, protože je budu mít v kbelících s objemem pouze 5 litrů. Proto bych tam... celý příspěvek >
Sázení paprik, 4.5.2012
Chtěl bych se zeptat- když zasadím papriky hlouběji než je mám předpěstovány (nebo je přihrnu zeminou) jestli na zahrnutém stonku vytvoří kořeny jako jiné lilkovité rostliny (rajčata, brambory).              ... celý příspěvek >
Da sa ešte zachraniť?, 3.5.2012 Obsahuje fotku
Přikládám obrázek opravdu staré višně Morela (víc jak 50 let), kterou mi spálil v roce 2007 nebo 2008 moniliový úžeh tak, že jsem musel obě hlavní větve odřezat a nechal jsem jen tři výhonky vyrůstající ze starého dřeva. Dnes vypadá takto, nikdy jsem... celý příspěvek >
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 2.5.2012
A dnes jsem tím Horizionem postříkal všechny tři meruňky.                           Mr Big
Je možné zakrátit meruňku?, 2.5.2012
No jo, vysočina, aspoň v tomto máte výhodu proti nám dole. Já jsem měl taky domácí švestku od kamaráda z Vlachovic a za dva roky jsem ji musel vykopat- šarka. U nás je to všechno prolezlé škůdci a nemocemi.          ... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika