Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Soudečkové tyčkové rajče do skleníku - jakou odrůdu?, 20.5.2012
Rajče Pedro není rajče vyšlechtěné firmou Semo.Také jsem ho jeden rok pěstoval- nic moc. Jinak rajčata Tipo, Torino, Parto a Bejbino jsou rajčata jak by se řeklo z jedné stáje (myšleno typu MSL)- toto uvádí firma Semo a měla by mít příjemnou chuť... celý příspěvek >
Jistě nejranější odrůda je Stupické polnéí rané, to mám odzkoušené. Jinak je to jedna z nejranějších světových odrůd, pěstuje se pod názvem Stupice. Pokud jde o Gardener´s delight, tak mám tři sazenice vysazeny a po sezóně budu moct podat informace.... celý příspěvek >
Já jsem Parto nikdy nepěstoval, ale firma SEMO ho uvádí stejně jako Bejbino a Torino jako rajče MSL, takže by to nemělo být jako rajčata prodávaná v supermarketech. Firma u těchto rajčat uvádí: Tyto typy mají příjemnou chuť a zvýšenou odolnost k... celý příspěvek >
Nejsem odborník na odrůdy, ale na tyčkové rajče, které bude rané, bude mít výbornou chuť, bude 60-80 g, nebude praskat a ještě k tomu bude mít nějaký soudečkový tvar si budete muset ještzě dlouho počkat- toto je opravdu zatím jen sen všech... celý příspěvek >
Namrzlá rajčata, 19.5.2012
A chtělo by to také přihnojit dusíkatým hnojivem, nejlépe ledkem vápenatým rozpuštěným ve vodě.                 Mr Big
Namrzlá rajčata, 18.5.2012
Ustřihnout to co je opravdu zmrzlé až do živého. Pokud zbude dole alespoň jeden lis, tak rajče vyžene zálistek a z toho bude nový vrchol. sklizeň se pochopitelně oddálí.                     Mr... celý příspěvek >
Symbivit, 18.5.2012
Dnes jsem vysadil záhon rajčat (18 ks) se Symbivitem. Dal jsem tam tyto odrůdy: San Marzano, Corzaro, Gigante, Lampadina,Tigerella, Cuor di Bue, Beefmaster, Marmande, Gardener´s delight, Stupické a Start. Všechny tyto odrůdy jsem vysadil také bez... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Tak u nás v Brně (zahrada cca 250 mnm) se pohybovaly teploty kolem nuly, na stromech (ořešák, meruňky, slivomě, višně) jsem žádné škody nezaznamenal. Sousedka, která vysadila ven rajčata ve středu jich měla jen pár poškozených mrazem. Sousedi z druhé... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Honza je měl vysazené venku a obalené netkanou folií- fotku má přiloženou v tomto vlákně v diskusním příspěvku ze dne 10.5.2012      Mr Big
Napadení jalovců, 16.5.2012
Dvoudomá rez hrušňová v tomto případě na jalovci.                        Mr Big
Maliník - choroba, 16.5.2012
Ano, Bejlomorka ostružiníková a co nejdříve na podzim uříznout a spálit.Pochopitelně všechny odplozené maliny (plodící na dvouletých výhonech) odřiznout ihned po sklizni.          Mr Big
Pozdní jarní mrazy, 16.5.2012
Ať už to předpovídá kdo chce, tak už to vypadá na rajčatovou pracovní sobotu.           Mr Big
Čočkofazle - jde přesadit?, 14.5.2012
Kari síť postavená nastojato nebo pletivo na plot (eventuelně přímo u plotu) úplně v pohodě. Fazole si samy najdou jak se budou nahoru ovíjet.Já mám postavené 2,5 m vysoké rámy rámy s pletivem s oky 3x3 cm, prostě to co jsem sehnal.Jen na podzim... celý příspěvek >
Čočkofazle - jde přesadit?, 14.5.2012
Fazol se pne po provázku spuštěném shora k zemi (jedna rostlinka-jeden provázek).Stačí vrchol rostlinky navést k provázku a fazole se kolem něho bude obtáčet a poroste vzhůru. Jen teď nevím jestli je ovijení levotočivě nebo pravotočívé. Provázky... celý příspěvek >
Přesadit do většího?, 14.5.2012
Dejte do každé nádoby jednu rostlinu. Objem květináče s počítá jako objem komolého kužele,  ale vzoreček bych Vám zatím nepsal. Pro Vás je lepší utěsnit dírku v květináči a odměřit vodou, kolik litrů se do něj vleze.      ... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika