Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň?, 9.6.2012
Musíte poškození přesně specifikovat ev. doplnit fotografií. Pochybuji, že Vám na takto položený dotaz někdo odpoví.             Mr Big
Copak těm paprikám asi je?, 9.6.2012
Já mám na záhoně stejně špatné možná i horší papriky (a to nejsou klasické zeleninové, ale beranní rohy a pálivé papričky.                     Mr Big
Jak dopadly vaše papriky po mrazech?, 9.6.2012
Papriky mrznou při teplotách -0,3 až -0,5 °C. Kdybych měl vedle sebe jednu sazenici rajčete a jednu sazenici papriky, nevěděl o jaké rostliny se jedná, tak bych si tipl, že dříve zmrzne rajče, protože její tkáně jsou vodnatější (aspoň tak je to u... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 9.6.2012
Kontaktní přípravek je takový, u kterého kontakt houby s přípravkem způsobí, že houba uhyne. Ochranná lhůta je taková, aby konzument nejedl zeleninu na které jsou ještě zbytky přípravku. Jak to tedy vlastně je?          ... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012 Obsahuje fotku
Já nevím, ale ochranná lhůta pro rajčata 3 dny se mně zdá neekonomická i v době kdy rajčata sklízím. To mně stačí úplně OL 7 dní, protože nesklízím rajčata častěji než jednou za týden.. Možná se pletu, ale ochranná lhůta neznamená jen to za jak... celý příspěvek >
Rybízová rajčata, 8.6.2012
Pro opylení rajčat není hmyz nutný.               Mr Big
Rybízová rajčata, 8.6.2012
Když jedu na zahradu, tak na zastávce trolejbusu prodávají přísady. nevydržel jsem a koupil jedno frybízové a jedno hroznové rajče, pochopitelně bez údaje o odrůdě. Prodávající mně sdělila, že se jedná o tyková rajčata. Zasadil jsem je a budu je... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012
Já předpokládám, že když to dobře půjde, tak okolo 15. července budu sklízet první rajčata. Proto jsem zahájil postřik právě teď, protože hlásí trvale přeháňky (vyšší možnost napadení) a také proto, že chci stříkat Acrobatem ještě jednou před... celý příspěvek >
Dnes jsem viděl Acrobat v OBI Brno Bystrc 4 x 25 g za 175 kaček. taky si ho koupím a mám na deset let vystaráno.                                      ... celý příspěvek >
Nerozumím Vašemu příspěvku. Nevím jak kolegové, ale já zatím ze svých rajčat nic nejím. Jen by mne zajímalo jestli v tom Vašem skleníku žádnou chemii nepoužívate. Pokud jde o chuť, je to velmi subjektivní záležitost a je spíše otázkou odrůdy než... celý příspěvek >
Molice, 7.6.2012
Postříkat Mospilanem       Mr Big
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 7.6.2012
Mám pocit, že v příštích dnech bude u nás plno přeháněk a tak jsem dnes postříkal rajčata Acrobatem. Pochopitelně rajčata, která pěstuji se Symbivitem jsem střikl jen Dithanem. Jedenáct sazenic, které mám zasazeny úplně jinde a chci na nich testovat... celý příspěvek >
Nemoc hadovek (okurky), 6.6.2012 Obsahuje fotku
Nevím, ale až takhle může vypadat list okurky napadený sviluškou chmelovou.            Mr Big
Borax, 5.6.2012
S tím, že by mně ořešáky někdy neplodily nebo měly jiné problémy jsem nikdy problém neměl. Osm jsem jich nakonec vykácel jen proto, že nové roubované odrůdy mají podle mne kvalitnější plody.              Mr Big
Borax, 5.6.2012
Ale já ořešáky nehnojím, ani do budoucna nijak nepočítám, že bych je hnojil.                Mr Big
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika