Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak a čím čerpat vodu z potoka?, 4.7.2012
Co tak trkač?             Mr Big
Kvašáky a rychlokvašky, 4.7.2012
Já dávám 6 dkg soli na 1 litr vody.                      Mr Big
Zmrzlý ořešák, 4.7.2012
Jednoznačně koupit nový. I přesto, že Vám zmrzl, tak si myslím, že Mars je nejodolnější proti mrazům a také květy nebývají poškozovány pozdními mrazy, protože pozdě raší.    Mr Big
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2012
Nevidím důvod proč zkroucené listy odstraňovat, pokud ovšem nejsou napadeny nějakou nemocí. Každá asimilační plocha je dobrá pro vývoj a zrání plodů. Je pochopitelné, že se i vysokými teplotami listy kroutí- rostliny se brání enormnímu výparu vody... celý příspěvek >
Rez hrušňová, 3.7.2012
A co ten jalovec, ten taky nestříkáte nebo na něm nic není?               Mr Big
Rajcata - zlutave skrny na listu a hnedave vespod, 3.7.2012 Obsahuje fotku
Jsou to fungicidy a zaberou na všechny houbové choroby -plíseň bramborovou, septoriovou a altenariovou skvrnitost i na čerň rajčatovou. Přikládám obrázek Černě rajčatové.              Mr Big
Kroucení listů u rajčat - proč?, 2.7.2012
Mně se kroutí, tak to možná bude něčím jiným, možná mně taky prodali něco jiného. To teprve uvidím.          Mr Big
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 2.7.2012
Já jsem nemyslel, že budu stříkat ještě jen jednou, a dost. Možná už vůbec, ale pokud bude dlouhodobě pršet, tak otrhám zralé plody a postříkám. Za týden opět otrhám plody a pokud bude nadále pršet tak znovu postříkám (pochopitelně v mezidobí, kdy... celý příspěvek >
Jen jsem chtěl ještě dodat, že jako u všeho, jsou některá rajčata náchylnější ke kroucení listů. Já letos poprvé pěstuji Principe Borghese a všech pět sazenic má tendenci ke kroucení listů.Přitom moje rajčata mimo kompostu nedostala letos ani gram... celý příspěvek >
Já mám Acrobat ještě s ochrannou lhůtou 21 dní- je od Agro Bio, mám ho na zahradě (takže teď nevím jeho další přesné označení) a v příbalovém letáku je uvedena tato doba. A toto je pro mne důležité, nic dalšího zatím neřeším     ... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 2.7.2012
To byla trochu nadsázka, pochopitelně mně to vadí, ale jsem s tím smířený. Musím také přiznat, že občas mně manželka také koupí ta rajčata, prý aby mně udělala radost?      Mr Big
Žádné riziko zatím nevidím. Stříkám dle doporučení firmy AgroBio, tj. v červnu 2 x systemickým přípravkem Acrobat (letos jen jednou) a potom jen dle potřeby a infekčního tlaku Bravem s OL 7 dní. Pokud je dobrý rok, tak Bravem ani... celý příspěvek >
Kdy zaštipovat vrcholky rajčat ve skleníku, 2.7.2012
Souhlas.            Mr Big
Nejchutnější rajčata, 2.7.2012
Ale nám co pěstujeme rajčata na své zahradě to asi tolik nevadí, že? Nepamatuji si, že bych v poslední době pěstoval nějaké rajče, které by se podobalo rajčeti ze supermarketu.A pokud v budoucnu ano, tak jen omylem a na zkoušku.    ... celý příspěvek >
Abiotická porucha, která se projevuje svinováním listů směrem nahoru. Způsobeno nadměrným růstem (to je u vás dusík- slepičáky) a současně nadměrným vylamováním listů.        Mr Big
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika