Příspěvky uživatele - 91.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malá jablíčka, 18.3.2013
Okrasná jabloň je velmi krásný a dekorativní strom vhodný do velké zahrady.Navíc plody pokod jsou chutné dájí se různe spracovat.Nejsou žádnou novinkou, pěstují se už dávno hlavně v parcích.Pro pražáky, například u památníko obětem komunizmu.Jsou tam... celý příspěvek >
Oprava skleníku, 9.3.2013
Potřebuji vyměnit skla na 20let starém skleníku.Jakou barvu doporučujete na konstrukci?
Čím natřít nový skleník, 3.3.2013
Co říkate na Antirezín.Jaké máte zkušenosti.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 3.3.2013 Obsahuje fotku
další obrázek
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 3.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den.Mám starý skleník který mysím buď znovu přesklít neb dát polykarbonát.Jedná se jen o střechu která je řešena dost špatně, nechci ji předělávat.Můžete napsat jak řešit připevnění polykarbonátu.Já uvažuji desky přišrobovat a mezery mezi... celý příspěvek >
Jílové jezírko, 28.2.2013
Mám zahradu na mocné jílové vrstvě.Na nejnižším místě jsem vykopal jezírko asi o průměru 1.5m,80cm hluboké.je do něj svedená deštová voda a i vyustěn trativod z žumpy.Jde o starou stavbu a neodpovídá předpisům.Přesto v něm žijí žáby, vážky a i čolek... celý příspěvek >
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013
Calvados.
Problém se zelím, 24.2.2013
Moje maminka dávala horní vrstvu slepicim.Já už řadu let dělám zelí v kamenáku a vždy se na povrhu vody která je nad zelím utvoří čistě bílá plíseně kterou pravidelně odstraňuji(možná se jedná o ušlechtilou plíseň).Zelí je tvrdé a chtné ne jen podle... celý příspěvek >
Stará jabloň, 21.2.2013
Tato jabloň není ani tak stará jako zničená.Kolem starých stromů chodím v hluboké úctě a zdravím je.Není nic krásnějšího než takový strom když začne na jaře kvéct.Tyto strmy zasluhují naši lásku a pozornost ne pilu a krompáč.
Ponravy v hlízách, 16.2.2013
Popisovaná larva patří pravděpodobně užitečnému střevlíkovi.Odkaz na drátovce.
Čím vylisovat sirup z rybízu?, 14.2.2013
Mnoho let používám eta 22.Nenašel jsem robot cenově pro mne cenově dostupný který by ho nahradil
Zazimování jezírka, 30.1.2013
Před několika roky jsem si udělal z umnělohmotné bedny rozměru 100x100x33cm něco jako jezírko na lekníny.žádné vzducování ani filtrace.Dal jsem tan 2. karese které jsem dostal.První zimu přežili, nevim jestli jezírko promrzlo.Při druhé po oblevě... celý příspěvek >
Pěstování smrku v květináči, 30.1.2013
Hodně lidí si myslí že tímto spůsobem šetří přírodu.Neni to tak.Dnes se stromky na vánoce pěstují na plantážích a nikdy by v lese neskončili.
Řez třešně, 4.1.2013
Tak jse postupoval také.Až jsem třešeň vykopal.U druhé jsem uschlé větve odstrnil tak 50cm od kmenu, vypadá to škaredě, ale strom roste a plodí.Zacelila se i velká mrazová prasklina.Nevím proč ale je to tak
Jak odlákat zmije od obydlí, 18.11.2012
Klidný nemuže být nikdo, hlavně alergici.Řadu let jsem žil v místech kde bylo dost zmijí.Dítě neuštkla žádná možná proto že děti jsou dost hluční.Pozor zejména za slunečného počasí.
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika