Příspěvky uživatele - 250.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak granulovaný kravský hnůj, 4.1.2013
Když vidím, že tohle vlákno je původně o granulích, tak musím říct, že nazývat je hnojem, ikdyž granulovaným je dost mimo mísu. Určitě půdě dodají živiny, ale ne tu tolik potřebnou biomasu. Já viděl kvanta mandelinek na družstevním v obilí, kde rok... celý příspěvek >
U nás je to stejné, koně máme na každém kroku. Já říkám, že za chvilku v našem státě bude víc koní než užitkových zvířat na maso a mléko, které už dnes dovážíme a naši lidi jsou bez práce...
Zelenina to určitě ocení. Naš kravín je už zbořený. :-(
Četl jsem, že průmslově vyráběné komposty jsou často zasolené a je potřeba je před použítím nechat aspoň rok odležet. Také může dojít k překyselení půdy. I ten koňský hnůj z pilin tohle může zapříčinit. Pak rostliny špatně rostou v takovém... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika