|
Příspěvky uživatele - 121.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce, 20.12.2007 Ahoj, jaká je pravděpodobnost, že na pokojovém banánovníku vypěstujete banány? |  | kotel ze sudu, 14.11.2007 Mylsite si, ze je michani nutnost? Chci to udelat pokud mozno co nejjednodussi co to pujde, nemam v planu delat to dvouplastove, jen chci udelat dvojite dno a topit pod tim plynovym horakem. |  |
|  | kotel ze sudu, 13.11.2007 Zdravim vsechny, chci si udelat kotel na paleni z 50 litroveho sudu na pivo, nemohl by mi nekdo poradit jak na to? Neznate nekdo nahodou nejaky odkaz kde by byla podabna aparatura vyfocena? Budu na to muset udelat michani? Prosim poradte nekdo, za... celý příspěvek > |  | čerpadlo na kvas, 1.11.2007 Přesne tak, plastovej kýbl funguje bez chyby. |  | kolikrat palit, 1.11.2007 Dekuji, to jsem potreboval vedet. Staci tedy palit jen dvakrat. Nekde jsem slysel, ze trikrat destilovana palenka je lepsi, ale sam jsem to nezkousel, tak nevim. Zitra jdu palit, tak se radsi zeptam nez abych u toho stravil vic casu a mel toho mene. |  | kolikrat palit, 31.10.2007 Zdravim vsechny,muzete mi prosim nekdo poradit, kolikrat palit slivovici? Minulej rok jsem to palil jen dvakrat a dalo se to pit, vlastne nebyla vubec spatna. Letos jsem to zkousel trikrat a prislo mi, ze to nemelo tak dobrej svestkovej ocas,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|