|
Příspěvky uživatele - 255.160
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Popel na zahradu?, 2.1.2013 Ale nesmí se to s ním přehánět, protože pak rostliny moc nerostou. Je hodně zásaditý a ve velkém působí agresivně. |  | Jak granulovaný kravský hnůj, 2.1.2013 S tím souhlasím na zahradu patří zaorat a nebo zarýt klasický uleželý hnůj, (kravský, králičí, koňský, kuřince, ale i prasečí pokud je se slámou a ne jen kejda). Nějaké ikdyž drahé granule tohle nikdy nedokáží nahradit. Jen bych varoval přeď koňským,... celý příspěvek > |  |
|  | Lignohumát, 2.1.2013 Jak jsem četl, tak není lignohumát jako lihnohumát a velice záleží na tom z jakých surovin se vyrabí a to se nejvíc odráží na ceně a o účinku se dá pouze polemizovat. |  | Lignohumát, 2.1.2013 Já zkoušel lignohumát na semena paprik a nic moc nevyklíčily, tak opravdu nevím... |  | Lignohumát, 2.1.2013 Četl jsem o účinnosti lignohumátu i nějaké studie, pěstitelé ho zkoušili na jahody a výsledek byl takový, že účinky jsou neprokazatelné. To je úplně stejné jako různé doplňky stravy a tabletky v lékárnách. Zdravému neuškodí a nemocného nevyléčí.
Je... celý příspěvek > |  | Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013 Nejlepší je použít klasickou tavnou pistoli, nanést lepidlo a přeplátovat pásem folie. Nevím sice jestli máte stejný druh folie jako já, ale já už tímto způsobem menší opravy dělal.
Já folii na zimu sundavám a vydrží delší dobu.
Přeju hodně zdaru. |  |
 |
|
|
|