Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Likvidace krtků, hryzců aj, 29.5.2013
Pane Wendy bude postačovat králičí pletivo s oky 16 mm na drátěné koše? Děkuji.
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 27.5.2013
Zdravím pane Petře. Ceglédi Oriás odkvetla v pořádku a nasadila hodně plodů jenže teď začali hnít. Po odkvětu jsem použil Baycor. Moniliový úžeh se neprojevil. Předpokádam, že plody začali hnít v důsledku poškození pilatkou a... celý příspěvek >
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 27.5.2013
Kdo to všechno opylil, Bůh suď, asi začnu věřit na větrosnubnost jabloní.. Když klesne populace jistého druhu (včela medonosná), tak vzroste populace konkurence (včel samotářek, čmeláků a pačmeláků).  V Česku žijí asi 609 druhů včel... celý příspěvek >
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 27.5.2013
Děkuji za praktický tip z plechovek.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 26.5.2013
Prosím Vás, nemáte nějaký osvědčený přípravek proti mšicím. Už jsem použil Redlan i Karate Zeon. Děkuji. Karel
Krovinorez nema vykon a pri plnom plyne ho dusi, 24.5.2013
Je třeba rozebrat karburátor a vyčistiť membránu. Odhadují, že jste nesprávne zazimoval křovinořez. 
Jabloň Jonagold - ještě nekvete, 24.5.2013
Prosim Vás, Jonagold plodí na dlouhém nebo na krátkém dřevě. Děkuji. Karel
Roubování jabloní v létě, 20.5.2013
Očkovaní na bdící očka je asi to isté ako forketove očkovanie.  Mne sa tento spôsob osvečil. Očká sa používajú z tohtoročných letorastov. Letorast má byť polovyzretý, pri ohnutí musi prasknút.
Je to koniec?, 16.5.2013
Sazenice na trhu jsou drahé. Stojí kolem 26 korun, někde i víc. Koupil jsem jich 10, pochybuju, že se jich letos urodí v hodnotě 260 korun.
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 14.5.2013
Použite sirnaté přípravky např. Thiovit Jet
Réva - draslík x hořčík, 14.5.2013
nedosatek hořčíku (cca 75 mg/kg) to znamená, že máte deficit 75 mg hořčíku na kg půdy? Např. kolik hořčíku musite dát na 100 m2.
Extremni roubovaci experimenty, 13.5.2013
Ale jinak semenáče broskve si drží docela dobře vlastnosti matky a otce. Proto má dost lidí broskve i z pecek. To co napsal pan Honza je pravda. Mám semenáč odrůdy Champion. Je k nerozeznání.
Pěstování rajčat 2013, 13.5.2013
z hladiska co najlepsieho oslnenia je najlepsia orientaica S-J, pretože Slnko postupuje z V na Z.  Spon pužívam 80x50, zalezi podla odrod.
Bezsemené stolní odrůdy, 8.5.2013 Obsahuje fotku
.
Bezsemené stolní odrůdy, 8.5.2013 Obsahuje fotku
Pre názornosť,  takto vyzerá list odrody Rhea a vrchol letorastu.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika