Příspěvky uživatele - 18.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomáhá lunární kalendář?, 7.2.2013
Pane inženýre Ferdo, a není to třeba tím, že koukáte právě jen po Berušce? Přiznejte se.
Aky je rozdiel medzi tyčkovými a kričkovými rajčatami?, 7.2.2013
Pane Mirku, zas tak podstaný rozdíl tam není. Furt jsou to rajčata. I tyčkové se dá pěstovat bez vyštipování a keříčkové se dá pěstovat na jeden výhon. No a pánovi se asi líbila vyobrazená rajčata na balení a tak si je koupil. A až potom si všimnul... celý příspěvek >
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 5.2.2013
Pane Radouš, aby nevzniknul dojem, že omlouvám nekvalitní označení výpěstků, to ani náhodou. Jsem ovocnář a vím, jak takové označení má vypadat. 18000 čtenářů je sice zajímavé číslo, ale nakupovat ovocné stromky z nich bude tak akorát zlomek těchto... celý příspěvek >
Pro Wimpiho. Ukažte mi prosím, kde vezmete kvalifikovanou pracovní sílu se silným vztahem k ovocné školkařině. Uvedu to na sobě. Na stará kolena jsem si dělal vysokou. Na přijímačkách nás bylo 160, přijato bylo 60, u promoci nás bylo 24 a děláme to... celý příspěvek >
Dobrý den. Pane doktore, trička se na celém světě šijí stále dokola každý den, ale stromky jsou sezóní záležitost. A hlavně, ty jmenovky z Tyveku jsou vymyšleny pro velkovýrobu na celém světě. A když pěstitel zakládá ovocný sad, tak už přesně ví, co... celý příspěvek >
Pomůžete určit dřevinu?, 4.2.2013
Dobrý den. Je to nějakým hlodavcem či veverkou nakousaný oříšek ze stromu ořešáku černého, čili Juglans nigra. Je to velmi pevný ořech, ze kterého se vyrábí i ozdobné jako brože. Kdysi jsem to taky dělal. Stanislaw
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 4.2.2013
Dobrý den. Pane doktore, trochu budu oponovat. Rozhodně to není papír, co školkaři používají na jmenovky. Je to materiál Tyvek, což jsou speciálně vyráběná 100% polyethylenová vlákna. Je vodovzdorný, netrhá se a používá se na obrovskou spoustu... celý příspěvek >
Zlevněný traktor TC 12,5 v Mountfieldu, 17.1.2013
Nebo tohle.
No, na You Tube je pár videí, kde je to vidět, že ořou i s traktorkem na sekání trávy. Taky jsem byl překvapený. Zkuste tohle, dle mého je to hlavně sekačka.
Dobrý den. Tak to se omluvím, to skutečně nevím. 4 rychlosti vpřed a zpátečka. Já mám ale traktorek, který není přímo na to klasické sekání trávy, ten je na orání určený. Pán se ptal na sílu motoru, nikoli na typ traktorku. Ten můj je Mini 070, už se... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 17.1.2013
Musel jsem se jít podívat do záručáku a je tam označena záruka dva roky.
Dobrý den. Je to model 643 IP, dokonce jsem měl štěstí, v ten den to byl poslední kousek na prodejně. Souhlasím s Vámi, že za hodně věcí si můžou uživatelé sami. Ještě z doby, kdy jsem dělal lesařinu mám kamaráda, který má prodejnu a servis. Ten by... celý příspěvek >
Opravdu nemusíte kupovat ani hrable. Jsem profesionální zahradník a mám od nich rosič, sekačku, motorové čerpadlo, motorový zemní vrták. Vše už hodně dlouhou dobu zcela bez problémů, jen klasická opotřebovanost prací a věkem. Kde asi dělám chybu? Tak... celý příspěvek >
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 16.1.2013
Moc Vás zdravím. Není to zas až tak složité. Je poměrně dobře znám počet ovocných stromů, který se pěstuje i mimo velkopěstitelskou oblast. No a odhadnout úrodu na těchto plochách taky není moc složité, takže potom výpočet už jde hodně lehce. Není... celý příspěvek >
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 16.1.2013
Za minulého pořádku se ovoce vykupovalo hlavně z toho důvodu, že to režim vyvážel do tehdejšího kapitalistického světa, jelikož potřeboval devizy. Angrešt např. na výrobu pektinu do NSR a jablka do Rakouska, na voňavé šampony, atd. U nás to neuměl... celý příspěvek >
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika