Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to plieseň na uhorkách?, 16.6.2012
Skleník nemám, ale postřikem (asi opakovaným) by se to mělo zastavit. Nejvíce napadené listy můžete odstranit. jedná se o houbovou chorobu.                        Mr Big
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012
Dvě sazenice z těch jedenácti (Start F1) jsem včera propíchl měděným drátkem. Pokud bude plesnivý rok, tak uvidím, jestli to je k něčemu. Měl bych ještě zájem o nějaké tipy na eko ochranu rajčat proti plísni bramborové- mám na tom záhoně ještě pět... celý příspěvek >
Je to plieseň na uhorkách?, 15.6.2012
Ne, není to plíseň okurková, je to padlí.                           Mr Big
Choroby salátu, 14.6.2012
Mohlo by se jednat o nedostatek draslíku- listy od krajů žloutnou a stáčejí se nahoru. Spodní listy předčasně opadávají.              Mr Big
Vydatné deště, 13.6.2012
Tak to potom nebudete stříkat Acrobatem, ale něčím s kratší OL (já používám Bravo s OL=7 dnů),např.Championem nebo Kuprikolem také OL kolem týdne, nebo dokonce něčím s OL 3 dny (nepamatuji si čím, ale někdo to tady na netu psal).Prostě operativně... celý příspěvek >
Rozmnožování angreštu hřížením, 13.6.2012
Díky, zítra jdu na to.           Mr Big
Budeme dnes přikrývat?, 13.6.2012
Díky za informaci, přesto mně to potěšilo.Do budoucna už si jako informovaný takovou radost asi nedopřeji. Ale vůbec mně to nevadí.          Mr Big
Vydatné deště, 13.6.2012
Ne, stačí postříkat až za cca 10 až 14 dnů.Acrobat je systemický přípravek, který máte teď v celé rostlině od kořenů až po vrcholek.          Mr Big
Budeme dnes přikrývat?, 13.6.2012
Stránka se mně moc líbí, jejich předpověď počasí také a mile mne překvapilo, že se otevřela zrovna na počasí v Brně i když jsem nikdy na této stránce nebyl.           Mr Big
Rozmnožování angreštu hřížením, 13.6.2012
Zajímalo by mne, jestli mám naději namnožit si angreštové sazenice, když tento týden po sklizni pohřížím některé větve angreštu Nesluichowski. V literatuře se píše, že se výhony pohříží na jaře. Máte někdo zkušenosti?        ... celý příspěvek >
Zarostlá zahrada, 13.6.2012
Jen jsem chtěl připomenout, že možná by na to orání stačilo Vari.              Mr Big
500 m2 je dost, ale dá se to po částech zvládnou.Motykou stáhnout drn a začít rýt. Teď to je pěkně navlhlé a když si pospíšíte, tak už koncem srpna ev. začátkem září můžete osít travou první část zahrady. Záleží jen na tom, jakou chuť do tohoto... celý příspěvek >
Náletové dřeviny vyrýt pokud možno s kořeny, zahradu na podzim nechat zorat, na jaře přejet kultivátorem a v dubnu ev. počátkem května zatravnit. Tak bych to dělal já.              Mr Big
Bazalka přestala růst, proč?, 12.6.2012
Nejspíš počasí.               Mr Big
Copak těm paprikám asi je?, 12.6.2012
Nejedná se o skořápky ani o vápno, ale v prvé řadě se jedná o známou abiotickou chorobu- suchou skvrnitos papriky. Není to nic neobvyklého na paprikách ani na rajčatech a v celém světě se to řeší stejně:  Při prvních příznacích ev. preventivně... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika