Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 8.7.2012
Vypadají moc pěkně, co je to za odrůdu? Já mám letos všechny maliny spíš uvařené než dozrále. Ty třicítky dělají své.             Mr Big
Osvědčená odrůda cukety, 8.7.2012
Díky, taky jsem to tam marně hledal.           Mr Big
Rez hrušňová, 8.7.2012
Toto vlákno založil pan Michal Jelínek s tím jak se vypořádat s pěstováním hrušně v oblasti zamořené rzí hrušňovou. Pane Palo, já si myslím, že pro tuto oblast (a takových oblastí je u nás plno) Vaše filozofie pěstování je neúčinná. Buďte rád, že ve... celý příspěvek >
Rozmarýn - moje poznatky, 8.7.2012
Ty krůtí křídla pečete s rozmarýnem na plechu? Rád bych to zkusil, pochopitelně s kuřecím masem.                  Mr Big
Rozmarýn - moje poznatky, 8.7.2012
Ahoj, chtěl bych se jen zeptat" 1.Mám tomu rozumět tak, že rozmarýn pěstuješ volně vysazený v záhoně nebo ho máš zasazený v nějaké nádobě? 2.Kde jsi měl ty dva rozmarýny v letošní zimě a jak ji přečkaly? Jinak souhlasím, že je to velmi... celý příspěvek >
Rajče Principe Borghese, 8.7.2012 Obsahuje fotku
Pokusil jsem se vyfotit mobilem zkroucené listy u rajčete Principe Borghese. Jasná modrá obloha, samá zeleň a nic moc mobil, ale snad je něco vidět zejména v porovnání s tyčkovým rajčetem na obrázku vpravo.  Tato rajčata se silně podélně... celý příspěvek >
Žloutnutí malých okurek?, 8.7.2012
Souhlasím, dnešní odrůdy nasazují veliké množství samičích květů a toto žloutnutí malých okurek lze přirovnat k propadu plodů u ovocných stromů.             Mr Big
Sklizeň rajčat 2012, 8.7.2012
V kelímku 200 ml?          Mr Big
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012
Já se taky setkávám na přebalech semen s označením velmi rané, rané, polorané, polopozdní a pozdní. Kdepak je to asi zvykem? No přece u nás.                     Mr Big
Když je to pro Vás nepochopiotelbné, tak to musím respektovat.      Mr Big
Balkonová zahrádka - pochlubte se, 7.7.2012
Mně se to náramně líbí.          Mr Big
Nechce se mně polemizovat, jen bych upozornil, že doba od výsadby sazenice do první sklizně je u Stupického polního raného udávána běžně 55 dnů. Myslí se tím sazenice, s prvními nasazenými květy. Je možné, že když vysadíte rajče s již dorostlými... celý příspěvek >
A to jste ho přesazovala do volné poůdy?            Mr Big
Rez hrušňová, 7.7.2012
Pane Petře, skvělé.        Mr Big
Tak jsem včera sklidil první rajče Stupické, když to tak počítám, tak za 54 dní po výsadbě ven. Kam se hrabu na místního světového rekordmana, který Stupické sklízí za 22 dnů. Škoda, že to nemá zdokumentované, mohl by to přihlásit do... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika