|
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 8.7.2012 Vypadají moc pěkně, co je to za odrůdu? Já mám letos všechny maliny spíš uvařené než dozrále. Ty třicítky dělají své.
Mr Big
|
 |
Osvědčená odrůda cukety, 8.7.2012 Díky, taky jsem to tam marně hledal.
Mr Big |
 |
|
 |
Rez hrušňová, 8.7.2012 Toto vlákno založil pan Michal Jelínek s tím jak se vypořádat s pěstováním hrušně v oblasti zamořené rzí hrušňovou. Pane Palo, já si myslím, že pro tuto oblast (a takových oblastí je u nás plno) Vaše filozofie pěstování je neúčinná. Buďte rád, že ve... celý příspěvek > |
 |
Rozmarýn - moje poznatky, 8.7.2012 Ty krůtí křídla pečete s rozmarýnem na plechu? Rád bych to zkusil, pochopitelně s kuřecím masem.
Mr Big |
 |
Rozmarýn - moje poznatky, 8.7.2012 Ahoj, chtěl bych se jen zeptat"
1.Mám tomu rozumět tak, že rozmarýn pěstuješ volně vysazený v záhoně nebo ho máš zasazený v nějaké nádobě?
2.Kde jsi měl ty dva rozmarýny v letošní zimě a jak ji přečkaly?
Jinak souhlasím, že je to velmi... celý příspěvek > |
 |
Rajče Principe Borghese, 8.7.2012  Pokusil jsem se vyfotit mobilem zkroucené listy u rajčete Principe Borghese. Jasná modrá obloha, samá zeleň a nic moc mobil, ale snad je něco vidět zejména v porovnání s tyčkovým rajčetem na obrázku vpravo.
Tato rajčata se silně podélně... celý příspěvek > |
 |
Žloutnutí malých okurek?, 8.7.2012 Souhlasím, dnešní odrůdy nasazují veliké množství samičích květů a toto žloutnutí malých okurek lze přirovnat k propadu plodů u ovocných stromů.
Mr Big |
 |
Sklizeň rajčat 2012, 8.7.2012 V kelímku 200 ml?
Mr Big |
 |
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 Já se taky setkávám na přebalech semen s označením velmi rané, rané, polorané, polopozdní a pozdní. Kdepak je to asi zvykem? No přece u nás.
Mr Big
|
 |
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 Když je to pro Vás nepochopiotelbné, tak to musím respektovat.
Mr Big |
 |
|
 |
Balkonová zahrádka - pochlubte se, 7.7.2012 Mně se to náramně líbí.
Mr Big |
 |
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 Nechce se mně polemizovat, jen bych upozornil, že doba od výsadby sazenice do první sklizně je u Stupického polního raného udávána běžně 55 dnů. Myslí se tím sazenice, s prvními nasazenými květy. Je možné, že když vysadíte rajče s již dorostlými... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 A to jste ho přesazovala do volné poůdy?
Mr Big |
 |
Rez hrušňová, 7.7.2012 Pane Petře, skvělé.
Mr Big
|
 |
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 Tak jsem včera sklidil první rajče Stupické, když to tak počítám, tak za 54 dní po výsadbě ven. Kam se hrabu na místního světového rekordmana, který Stupické sklízí za 22 dnů. Škoda, že to nemá zdokumentované, mohl by to přihlásit do... celý příspěvek > |
 |