Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 31.8.2012
Chtěl bych se zeptat Vás nebo pana Mirka v jakém balení (myslím počet semen) Vám dodalo Semo semena podnoží pro rajčata ev. lilky. Předem děkuji.              Mr Big
Prve merunky už dozrievaju, 31.8.2012
Tak už mně je to jasné, proč nikdo nenabízí rouby novějších odrůd slivoní. Všechny jsou registrovány u firem Holovousy, s.r.o., Sempra Praha a.s. a Fytos Plzeň.Tak si budu muset poradit jinak a shánět po zahrádkářích.        ... celý příspěvek >
Prve merunky už dozrievaju, 31.8.2012
Díky za tip. Díval jsem se na jejich webovou stránku a meruňky bych si jistě vybral. Slivoně opravdu nemají. Pokud budou prodávat rouby v zimě, asi si tam zajedu a spojím to s nějakou turistikou. Nevíte náhodou kde by se daly sehnat rouby slivoní?... celý příspěvek >
Slunce a rajčata, 31.8.2012
Asi se Vám žlutý límec na rajčatech ani neobjeví. Pokusím se vysvětlit na nějakém příkladu proč: Švestky u nás obecně trpí šarkou. Můžete si koupit švestku Jojo, která je rezistentní k šarce, můžete si koupit různé švestky a pološvestky, které jsou... celý příspěvek >
Prve merunky už dozrievaju, 29.8.2012
Musím zrevidovat své stanovisko a začal jsem opravdu uvažovat o tom, že bych tu jako Leskoru zkusil přeroubovat, Sice zapěstovaná koruna nic moc (pořád to hnalo do výšky ostrý úhel napojení na hlavní terminál), ale chci řešit i nějaké další stromy... celý příspěvek >
Rajče Principe Borghese, 29.8.2012 Obsahuje fotku
Dnes jsem zkusil dát celé plody Principe Borghese do sklenice, přidal jsem list bazalky, zalil protlakem a zavařil (jak to dělali na tom videu). Zajímá mě jak to bude chutnat a použití na italské omáčky, stejně jako použití vyvázaných rajčat... celý příspěvek >
Slupka u rajčat, 29.8.2012
Nepěstuji rajčata na balkoně, ale letos jsem pěstoval balkonové rajče Minibell. Když dozrály první plody tak jsem měl nakonec také takový pocit, že žvýkám tvrdou slupku. Nikdy jsem se s tím nesetkal. To bylo v půli července, ale další plody byly již... celý příspěvek >
Jaké ovoce na balkon?, 29.8.2012
Jen jedna poznámka. jestli myslíte červený jeřáb na jídlo, tak ten není planý ale roubovaný.       Mr Big
Slunce a rajčata, 28.8.2012
Já jsem loni používal slunečnicový olej a nechutnalo mně to tak jako s olivovým. Ale cena olivového oleje je někde jinde.Ta paprika ve slunečnicovém oleji se mně moc líbí, pochopitelně je to asi lžička sladké papriky. Asi to vyzkouším i s trochou... celý příspěvek >
Pěkně usušené. To všechno nakládáte do olivového oleje nebo skladujete jako sušené?         Mr Big
Dýně hokkaido, 28.8.2012
Potřebuji zakrýt jedno nevábné místo v mé zahradě. Pěstuji tam u plotu vysokého 3 m popínavé fazole Corola.. Zajímá mne, do kdy asi tak vydrží zakrytí tykví Hokaido- pochopitelně pokud nepřijde mráz. Zasadil bych je z druhé strany plotu a přidal bych... celý příspěvek >
Salat, 28.8.2012 Obsahuje fotku
Tak jsem dnes sklízel první výpěstky brukve Kossak, salátu Maršálus a pekingského zelí Manoko- vše výsadba 4.7.2012. Brokolice Lord zatím jen roste, květ žádný- uvidím jak to s ní bude.          Mr Big
Slunce a rajčata, 28.8.2012 Obsahuje fotku
K tomu dozrávání. U mě, dozrávání rajčat nabralo rychlé otáčky. Ještě jsem nestačil zpracovat sklizeň z pátku (zdržely mne závody GP) a dnes jsem přinesl tři 10 l kbelíky dalších rajčat. A to jsem netrhal Start F1, Bejbino a Stupické (cca 50... celý příspěvek >
Taky jsem nebyl letos spokojený právě se Stupickým. Prakticky od té doby co mně dozrála jiná rajčata, tak jsem ho nejedl a přidával jsem ho jen k ostatním při dělání šťávy a protlaku. Dnes když jsem odcházel ze zahrady, tak jsem si vzpoměl na tento... celý příspěvek >
Jaká rajčata pěstujete, 24.8.2012 Obsahuje fotku
Já jsem asi opěčný extrém. Od začátku srpna už vůbec nevyštipuji zálistky, nevylamuji listy a ani nezakracuji vrcholy. Pod rajčaty mám plno plevele. Prostě u nás je takové vedro, že se mně to dělat nechce. Jednou za 4-5 dní jdu na zahradu seberu... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika