Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bifteková rajčata, 8.9.2012
Co jsou ta rajčata zač, to opravdu netuším. Pokud tomu rozumím, tak jste momentálně v Bulharsku a můžete si koupit bifteková rajčata, která Vám chutnají. S největší pravděpodobností to budou rajčata nehybridní. Pokud jde o tvorbu hybridních odrůd... celý příspěvek >
Rajčata - černé spodky plodů, 4.9.2012 Obsahuje fotku
Těžko určit pokud není fotka. Podle popisu by to mohla být šedá hniloba pokud to ovšem není zahnívání květního konce rajčete z nedostatku vápníku..                 Mr Big
Kdy si mám nachystat rouby a kdy je nejlepší čas na roubování meruněk?, 4.9.2012
Myslím, že do toho půjdu, jen bych chtěl řešit také Althanovu (přiroubovat na nějakou švestku Zelenou renklódu způsobem který uvádíte) a švestky ale tam budu mít asi problémy s rouby, ale zkusím něco sehnat. Díky za zajímavé rady a... celý příspěvek >
Jaká rajčata pěstujete, 4.9.2012
Pokud jde o odrůdy F1 z kameného obchodu tak to nevidím jako tak veliký problém. Ale pokud jde o nákup na internetu tak je to už něco jiného. Potom nezbývá nic jiného než se snažit spolupracovat při nákupu s někým jiným (sdružovat nákupy) nebo... celý příspěvek >
Kdy si mám nachystat rouby a kdy je nejlepší čas na roubování meruněk?, 3.9.2012
Díky za reakci.          Mr Big
Jaká rajčata pěstujete, 3.9.2012
Škoda, už mám objednáno. Snad zkusím tu Nastju napřesrok.            Mr Big
Kdy si mám nachystat rouby a kdy je nejlepší čas na roubování meruněk?, 3.9.2012
Uvažuji také o tom, že jednu meruňku, která není tou odrůdou za kterou mně byla prodána, bych přerouboval. Můj problém je stejný, jako tady naznačil Michal. Pane Jaroslave moc jste mne nepotěšil.Z Vašeho příspěvku jsem pochopil, že největší naděje na... celý příspěvek >
Souhlasím, nechtěl jsem to tak tvrdě napsat.          Mr Big
Teprve minulý týden jsem sklidil první žlutá rajčata. Orange Banana mně přišla poněkud mdlá (stejně jako banány), ale přesto jsem tam cítil zajímavou chuť. příští rok si vysadím dvě rostliny. Gold Roma chuťově nic moc, a tak jsem se z nich snažil... celý příspěvek >
Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 3.9.2012
Dnes jsem probíral dokumentaci a našel jsem tam cedulku od firmy Jural s.r.o.- Niesluchowski (rezistent). Nevím kde na to přišli, ale já jsem měl oba dva roky na této odrůdě náznak amerického padlí a na vedlejším keři Invicta nic.    ... celý příspěvek >
Slivoň Anna Späth, 2.9.2012
Z Googlu: 1870 nalezena v Maďarsku, 1874 uvedena na trh v Berlíně.           Mr Big
Nejchutnější rajčata, 2.9.2012
Omlouvám se, když jsem to psal, tak jsem si nevšiml, že ten příspěvek jste psal vy. Až jsem to odesílal, tak jsem si toho všiml a už jsem nic nechtěl opravovat. Jinak nepíšu nic jiného jen že každému chutná něco jiného, a že má právo o tom informovat... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 2.9.2012
Jen jedna připomínka: Orkádo nemůže být kříženec žádného hybridního rajčete, to znamená ani Tornáda a Startu. Jinak žádné nejchutnější rajče neexistuje a je na chuti každého, které rajče mu chutná a zda zde na webu svůj názor presentuje. Dle kladných... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 1.9.2012
Taky by mne zajímalo, jak paní Jiřina nebo někdo další hodnotí odrůdy Phantasia a Sportivo po stránce chuti. Já se mohu vyjádřit jen k Philově. Pokud jde o chuť (pochopitelně mé subjektivní hodnocení) a úrodnost (zejména zrání) tak se mně zdá lepší... celý příspěvek >
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 1.9.2012
Děkuji za informaci. Já jsem se díval na web Semo a nebyl jsem si jistý jestli nabízí u podnože Fortoma F1 jen 1000 ks nebo mají i menší balení. Když jsem se teď blíže podíval, tak asi budou mít i u této podnože balení po 100 ks. I toto je pro... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika