Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Antraknoza rybízu a angreštu?, 12.9.2012
1.Tipovat choroby podle pár obrázků je dost složité, a proto bych se tomu vyhnul. Mimo antraknozu je možné, že je tam i septoriová skvrnitost listů, možná i plíseň šedá na angreštu. U toho černého rybízu se mně dokonce zdá, že může být i okrajová... celý příspěvek >
Choroba nebo škůdce?, 12.9.2012
A co takhle nějaký ten herbicid?                Mr Big
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 11.9.2012
To jste mě potěšil. Když jsem ten příspěvek psal, tak jsem si říkal, že by bylo         dobré znát zrovna Váš názor na zdravotní riziko. Asi vyzkouším a ochutnám. Díky.          Mr Big
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 11.9.2012
Vím, že můj dotaz je tak trochu mimo téma, ale chtěl bych se zeptat, zda jste někdo zkoušeli smažit zelená rajčata (nedozrálá). Na cizích webech je toho plno.            Mr Big
Bifteková rajčata, 10.9.2012 Obsahuje fotku
Tak jsem něco nafotil. Na prvním obrázku mám na balkoně zav šené Piennolo- za těch 24 dnů od doby kdy jsem ho založil se ani ta spodní rajčata nijak nezměnila (snad jen ta co byla ještě nedozrálá, tak se vybarvila).Na druhém obrázku mám k porovnání... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 10.9.2012
Vkládat více obrázků a upravovat dodatečně svoje příspěvky mohou jen registrovaní přispěvatelé. Pokud máte zájem, tak se víc dovíte v nápovědě- vlevo na této stránce.                 Mr Big
Seminka s vlastni zahradky, 9.9.2012
Tak jsem si napěstoval semena těchto odrůd-Rio Grande, Napoli, Principe Borghese, SM Gigante, SM Lampadina a SM nano. Chtěl jsem ještě další, ale nebyl jsem úspěšný.Sáčky jsem nejprve dával na první vijan květů před rozkvětem- v tomto případě jsem... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 9.9.2012
Pochopitelně nikdy nelituji peníze, které vynaložím na svůj koníček. Jen mně vadí ta cena Neoseedu za balení a poštovné a také mně vadí, že většinu semen vyhazuji i když by je snad někdo využil. Pokud jde o chuť ke konzumu za syrova (to je pro mne... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 9.9.2012
Paní Jiřino, o peníze v tomto případě vůbec nejde. Tato rajčata budu příští rok jistě pěstovat, protože mně enormě chutnají. Mám dvě možnosti: Plán A: vypěstovat teď na podzim ze zálistků nějaké rostlinky a pěstovat je přes zimu. V každém případě... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 9.9.2012
Já jsem také letos měl deset odrůd z Neoseedu a možná (nejsem si ještě jistý jestli ano) budu z nich pěstovat pouze jednu odrůdu. Ostatní semena jsou mi k ničemu- na vyhození. Ale za to Neioseed jistě nemůže.Letos chci objednat dalších třináct odrůd,... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 8.9.2012
Budete asi jediný, kdo letos pěstoval údajně tolerantní odrůdy fy Kiepenkerl a potkal se s plísní bramborovou. Rozdíl mezi odrůdou Philova a ostatními dvěma odrůdami je zajímavý, ale je asi logicky vysvětlitelný.Cherry rajčata jsou asi vnímavější ke... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 8.9.2012
Děkuji za hodnocení.          Mr Big
Bifteková rajčata, 8.9.2012
Tak já mám na příští sezónu úplně jiné plány. Letos jsem nasadil moc rajčat na zpracování (pět odrůd San Marzano a dalších pět odrůd keříčkových rajčat), teď to všechno hramadně dozrává a já se to snažil zpracovat.  Skončilo to u nás tak, že mi... celý příspěvek >
Lilkoviště, 8.9.2012
Mně to připomíná červeného pavoučka Tetranychus urticae, je to vlastně roztoč, který mně vždycky v zimě zničil několik zazimovaných kaktusů.              Mr Big
Bifteková rajčata, 8.9.2012
Zdravím Mirku, to už nakupujete semena rajčat i v Bulharsku?            Mr Big
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika