Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013
Díky           Mr Big
Předesílám, že v současné pro mne pozdní době nemám zájem éo žádná další semena, ale do budoucna jsem také pro výměnu ev. spojování objednávek. Možná by ten systém mohl fungovat tak, že by nabízející dal do bezplatné inzerce na tomto webu seznam... celý příspěvek >
Pochopitelně právě o to jde, namnožit si odrůdy s těžko dostupnými a drahými semeny. Pokud jde o Tomatoberry, tak pokud bych ta semena měl, tak bych to zkusil, stejně tak jako u kterékoliv odrůdy např. od firmy Kiepenkerl o kterou bych měl... celý příspěvek >
Já jsem se snažil tady přes inzerci snažil nabídnout zbylá semena zdarma, ale nebyl žádný zájem. Možná byste měl větší úspěch než já, protože Váš sortimen cherry rajčat je jistě pro řadu pěstitelů zajímavější než moje bifteková a keříčková rajčata.... celý příspěvek >
No potom je to jako Vámi vzpomínané Principe Borghese u kterého jsem se již dočetl, že je indetrminantní, detrminantní a dokonce i semideterminantní. U Děvočky jsem se nic takového nedočetl a proto jsem spokojen s informací, kterou jste mi poskytl.... celý příspěvek >
Zrovna jsem chtěl Start F1 (ranná odrůda) doporučit. Je to má nejoblíbenější odrůda, má sice také své vady (možnost praskání, nestejnoměrné dozrávání rajčat vlivem silného slunečního záření), ale je jistě ranější než jako velmi raná uváděné Pollicino... celý příspěvek >
Já jsem měl vysazeno pět rostlin. Poslední dvě jsem měl úplně mimo ostatních rajčat (chtěl jsem zkoušet jejich deklarovanou toleranci k plísni bramborové) a likvidoval jsem je až někdy v říjnu z obaqvy před hlášenými mrazy. Nenašel jsem žádné prasklé... celý příspěvek >
Díky za informaci. Díval jsem se totiž včera večer na Vaše fotky na vláknu "Nejchutnější rajčata" z roku 2010 a 2011 a nebylo mně jasné jak vlastně růst SD vypadá- nepoznal jsem co je list, co je zálistek a co patří ještě k vijanu květů. Pokud je to... celý příspěvek >
Rajče na sušení, 5.1.2013
Jen tak pro zajímavost: Když jsem se dnes díval na rajčata na tom estonském webu tak mne zaujala jedna keřčíčková odrůda Tomat fytoftoroustoichyvy,  která by měla být odolná vůči plísni bramborové, je ranná, pokud to mohu posoudit podle obrázku... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 5.1.2013
Moc děkuji za vyčerpávající odpověď. Dle Vašeho hodnocení odrůd od Kiepenkerl jsem si myslel, že tu Phantasii vezmete na milost a pro přátele kterým chutnala ji namnožíte. Sportivo asi byla úplně jiná kategorie.  Pokud jde o tu Sladkoju... celý příspěvek >
Seznam odrůd F1 a jejich rodiče, 5.1.2013
Tyto infrormace nikde nenajdete, protože matka a otec u hybridních odrůd, to je to co si šlechtitelské firmy chrání, to je know-how. Jak se o šlechtění okurek F1 píše (tak aby nebylo sděleno nic konkrétního) to si můžete přečíst na velmi zajímavých... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 5.1.2013
Paní Jiřino přeji pěkný den.Z Vašich předchozích příspěvků je mi jasné, že budete klonovat Philovu, Sladkou děvočku a Tomatoberry. Chtěl bych se zeptat, které jsou ty další tři odrůdy? Ještě by mne zajímalo, jak se osvědčilo klonování determinantní... celý příspěvek >
Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013
Já každý den v sezóně sním denně minimálně dva krajíce chleba s máslem a rajčaty (druhá varianta se sádlem), cherry jím jen tak na chuť. Rodiny dcery a syna dostanou každý týden cca 10 kg rajčat.Zbytky zpracovávám (suším, protlak, drť). Zatím jsem se... celý příspěvek >
Já jsem také letos s Neoseedem skončil. Když neumí ani napočítat u hybridních semen do deseti, tak to pro mne ze zásady není dobrá firma.             Mr Big
Dík za informaci          Mr Big
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika