Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata F1, 9.1.2013
Nezávisle na to, že to nevyřeší otázku jestli semena od internetových prodejců v neoriginálních obalech jsou opravdu hybridní, doporučuji všem, prohlédnout si "Společný katalog odrůd druhů zeleniny (konsolidované znění)".Odkaz na tuto stránku je v... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 9.1.2013
První zleva je San Marzano Gigante 3, třetí je San Marzano 3. Když jsem to fotil, tak jsem neměl Gigante moc velké, proto ten rozdíl není tak velký.                           Mr... celý příspěvek >
Nová rajčata Semo, 9.1.2013
Už jsem to také zaregistroval a také to, že Corsaro je NL a Gigante IT, proto asi ta chuť. Jistě se ke katalogu budu vracet, docela mě to zajímá. Ještě jednou díky.                   Mr Big
Díky. Díval jsem se na to a je mně jasné jak to funguje. Pokud bych ještě něco potřeboval tak bych se zeptal.Více méně jsem se ptal kvůli tomu, jak mohlo SEMO tak rychle nahradit Corzaro Gigantem.         Mr Big
Tipl bych si, že o registraci zeleniny dost víte. Mohl byste o ní něco více napsat? Já se dovím, že něco bylo nově registrováno jen ze Zahrádkáře nebo na internetu.             Mr Big
Pěstování rajčat 2013, 9.1.2013 Obsahuje fotku
Pochopitelně pokud jsem psal o SM Gigante nebo jen Gigante tak se jednalo o SM Gigante 3. Nevím, jestli jsem zde na webu již někdy zavěsil obrázky, které jsem si udělal pro svou potřebu. Na prvním obrázku od leva Gigante, Corsaro, SM 3, Lampadina,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 8.1.2013
Já jsem Gigante pěstoval. Hodnotil bych ho jako nejchutnější rajče z okruhu San Marzano, hodně masité, možná trochu více šťávy než San Marzano 3. Opravdu velké plody některé až 15 cm dlouhé, ve tvaru papriky. Sušil jsem je rozkrojené po délce,... celý příspěvek >
Léta pěstuji českou odrůdu Stupické polní rané. Vyhovuje mi její rannoost (mimochodem jedna z nejrannějších odrůd světového sortimentu). Vadí mně však její slabý růst a malý výnos. Proto jsem se již v průběhu sezóny (i když jsem původně vůbec... celý příspěvek >
Tak jsem to taky paní Jiřino nevydržel a vysadil jsem 6 hybridních odrůd na klonování (každou jen po jednom semínku), a k tomu jsem ještě vysel 8 semen rajčat jako podnože pro roubování.                ... celý příspěvek >
Nová rajčata Semo, 8.1.2013
Souhlasím, násada plodů Corsara lepší než u všech ostatních odrůd typu San Marzano, jenže podle mne toto rajče nikdy nedozraje aby mělo dobrou chuť (asi typ LSL). Sušil jsem je, zavařoval a ani při tomto zpracování nedosáhlo úrovně ostatních z okruhu... celý příspěvek >
Nová rajčata Semo, 8.1.2013
Taky raději nakupuji v obchodech, objíždím všechny obchody po Brně a v každém si něco koupím i když nevím jestli to vůbec budu mít kde pěstovat. Třeba včera poprvé po novém roce otevřeli Čtyřlístek, tak jsem si tam zajel, pochopitelně nic nového... celý příspěvek >
Nová rajčata Semo, 7.1.2013
To, že by Green Zebra nebo Yellow Gazzi Ribbed nejsou odrůdy, které vyšlechtila firma SEMO snad každý na tomto webu ví. Pokud jde o Strillo F1 tak mne taky nezajímá kdo je vyšlechtil, a kdo je množí, pro mne to má jediné pozitivum, že ho někdo dá na... celý příspěvek >
Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013
Nedalo mně to a teď jsem se na to díval a chtěl jsem se opravit- byl jste rychlejší. Ještě jsem chtěl poznamenat, když už jde o ten Moravoseed, jestli jste už zkoušel Orkádo. Mám dojem, že i na tomto webu byla řeč o tom, že je to rajče velmi chutné,... celý příspěvek >
Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013
Jestliže pan Mirek napsal, že je to odrůda LSL (jistě se podíval na web firmy, která tuto odrůdu nabízí- mám dojem, že je to Seva Seed), tak bych to nikdy nepěstoval. Je to přesně supermarketové rajče, které nikdy chuťově nedozraje. To si málokdy... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013
Na téma doba zrání jsem si tady na této webové stránce již užil jednu bouřlivou debatu. Přesto se pokusím vysvětlit co těch 60 dnů znamená. Tato hodnota udává dobu za kterou je rajče schopno uzrát od doby nasazení prvního květu (vlastně je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika