|
Příspěvky uživatele - 5.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 16.1.2013  Je tady leden a tak přidávám dva obrázky stavu k 16.1.2013.Jen pro upřesnění dodávám: Řízky po zakořenění dávám také do ložnice. Ani matky ani dcery ještě neviděly slunce ani nevědí co je to přisvětlování umělým zdrojem. Také nevědí co je to hnojení... celý příspěvek > |  | Jsme ještě národem zahrádkářů?, 14.1.2013 Podle Maslowovy pyramidy jsou lidské potřeby seřazeny takto do pěti vrstev od prvořadých až po zbytné: Fyziologické potřeby (hlad, žízeň,...), pocit bezpečí (ochrana, bezpečí,...),společenské potřeby (pocit sounáležitosti, láska,..). Teprve potom se... celý příspěvek > |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 14.1.2013 Ještě několik poznámek k testům:
1.Testy prováděl Slovinský státní zemědělský ústav (předpokládám nezaujatost)
2.Bylo porovnáváno pěstování v tunelu (dle data výsadby asi s možností přitápění)-v plastovém skleníku-venku, vždy mulčováno černou... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 13.1.2013 Odpověď je jednoduchá. Pokud chcete vysazovat rajčata naráz, tak také výsevy uděláte naráz. Když Vám něco nevyklíčí, tak dosejete.
Mr Big |  | Ochrana proti jarnému kritickému mrazu niečo iné, 12.1.2013 Na trhu se objevila nová netkaná textilie, která je deklarovaná jako ochrana proti mrazu- béžová, má dvojnásobnou tloušťku a také cena je skoro dvojnásobná.
Mr Big |  | Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013 To je v pořádku. Já taky dám na reference ostatních ohledně chuti jen částečně, vyzkouším a buď mně to chutná nebo ne. A podle toho se v budoucnosti řídím. Takže hodně úspěchů a ať Vám to chutná.
... celý příspěvek > |  | Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013 Phantasia je dle paní Jiřiny dobré rajče, já jsem ji nepěstoval. Ačokču jsem také pěstoval, ale nijak mne neoslovila, nenašel jsem způsob jak ji jednoduše zpracovat aby mně chutnala.
Mr Big
|  | Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013 Ačokču jsem také zkoušel, nijak mne neoslovila, vlastně jsem nevěděl jak ji jednoduše zpracovat aby mně chutnala. Ale to je můj problém. Phantasia je dle paní Jiřiny dobrá odrůda, já jsem ji nikdy nepěstoval.
Mr... celý příspěvek > |  | Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013 Ve čtvrtek jsem si byl spravit oko na semenech rajčat v Hornbachu a Bauhausu
Hornbach měl tato semena od Flora Self: Moneymaker 16,- Kč (20 s.), Coriane 119,-Kč(10 s.),Wild Tomate 119,-Kč(10 s.), Sweet Milions 55,-(15 s.),Vitella 143,-(10... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 12.1.2013 Nemám, budu letos pěstovat poprvé
Mr Big
|  |
|  | Seminka s vlastni zahradky, 12.1.2013 Nevím jestli dotaz byl směrován na mne, ale rád odpovím: San Marzano stejně jako mnoho jiných odrůd je vděčným genetickým základem pro tvorbu hybridních odrůd. Ve světě je jich nabízeno několik, snad s lepšími vlastnosmi než nehybridní druhy.
U... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 12.1.2013 Aby tento dotaz nezapadl: Já dělám protlak z běžných hybridních odrůd české provenience (v současné době ze Startu), ale dělával jsem z Domina, Tornáda, Orkáda, Uraganu, prostě ze všeho co mně chutnalo nebo jsem právě zkoušel. Pokud jde o top odrůdy,... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 12.1.2013 Možná je to škoda, ale přesto jsou tam čtyři odrůdy, které jsou (budou) u nás na trhu dostupné v originálním balení-Sweet Milion, Pollicino, Goldkrone a očekávané Strillo. Hlavním kriteriem není chuť, ale tržní hodnota (výnos) a to při určitém typu... celý příspěvek > |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 10.1.2013 Já mám pocit, že celé toto vlákno pojednává o přepokládané nevyrovnanosti diskuze na téma "Chuť na prvním místě", o tom, že diskuze bude preferovat nové odrůdy. Podle mne "požádat někoho" není to samé jako umožnit širšímu spektru třeba jen... celý příspěvek > |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 9.1.2013 Víc jak třicet let odebírám Zahrádkáře. Můžete mně přiblížit, kdy v něm někdo nabízel možnost napsat nějaký příspěvek, nebo rubriku kde bylo možno dát nějaký jednduchý návod nebo se podělit o zkušenosti. Četl jsem řadu čaasopisů, kde takovou rubriku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|