Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy zasít semena?, 1.2.2013
Já si myslím, že lunární kalendář je takový zahradnický horoskop zpracovaný astrologem. Mohu mu věřit nebo nevěřit, ale ověřit si něco nejsem schopen.            Mr Big
Kdy zasít semena?, 1.2.2013
Sice je to evropský král rajčat, ale přesto se zeptám. pěstuje pan Erich Stekovics své sazenice za oknem domu? Pokud ne, tak je mi jeho rada k ničemu.           Mr Big
Kdy zasít semena?, 31.1.2013
Pokud budete vysazovat papriky na nezateplený balkon tak počítejte s výsadbou po zmrzlých (někdy 15.května). Problémem však zůstává, za jak dlouho jste Vy sám schopen si vypěstovat sazenice.Někdo to při svých ideálních podmínkách dokáže za 50 dní,... celý příspěvek >
Rajče - rezistentní k plísni, 31.1.2013
Nejprve je potřeba si vyjasnit, co to znamená odolná rajčata. Já si myslím, že se nejedná o rajčata, která by byla imunní vůči extrémně nízkým teplotám, např.že by při nula stupních nezmrzla, ale jde o rajčat, která jsou schopna někde na hranici... celý příspěvek >
El. centrála, diskuze, výkon, typ, 31.1.2013
A měli tam také nějakou levnější? Potřebuji něco levného, tak asi 1 kW, provoz málokdy 1/2 hodiny.              Mr Big 
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 31.1.2013
Nerozumím tomu co byste chtěl. Snad nechcete, aby Vám nerostly. Rostliny potřebují pro bujný růst světlo, teplo, vodu a živiny. Vy jste jim dal plno živin, dal jste je jistě na parapet, kde v dubnu občas dostanou přímé sluneční záření (pochybuji, že... celý příspěvek >
Kdy zasít semena?, 31.1.2013
Zjistit kde mají automat na kávu a každý den si jednu dát. Nebo se domluvit s uklizečkou.                    Mr Big
Vytápění skleníku, 30.1.2013
Nemám skleník, takže mně jde spíše o ochranu jednotlivých rostlin jak je i vidět na obrázcích z tohoto vlákna.Jinak u nás začíná jaro 21.března. Neznamená to sice, že nejsou žádné noční poklesy teploty pod nula stupňů, ale také denní teploty jsou i... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 29.1.2013
Chtěl bych se jen zeptat, jestli někdo na něčem takovém s vodní clonou nepracuje. Já se chystám něco obdobného začít testovat někdy v březnu (bez rostlin jen měření teploty), začátkem dubna bych tam dal nějaká rajčata.Ideu a materiál mám, jen to chce... celý příspěvek >
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 29.1.2013
Mirku, mám jen jednu připomínku. Většina rajčat je stále rostlinou intermediární, což znamená, že stejně jako ve své původní vlasti je pro ně optimální pravidelné střídání dne a noci po celý rok (12 h den a 12 h noc). Myslím si, že pro pěstování... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.1.2013
Už rok a půl sleduji na tomto webu diskuzi o tom, jak pěstovat sazenice, aby nebyly vytáhlé. Teorie: Není pravda, že záleží jen na osvětlení a teplotě. Sazenice nebudou vytáhlé, když budou v rovnováze osvětlení-teplota-voda a hnojení (dusík).... celý příspěvek >
Rajčata v samozavlažovacím \\, 28.1.2013
Kelímky mám postaveny v krytech od zářivek (dnes už se takové nedělají), do krytu naliji konvičku vody (cca 1 cm), sazenice si potřebné nasají. Opravdu nesleduji jestli zalévám za tři nebo pět dní. Někdy mám problém s tím, že jsem omylem zasadil... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.1.2013
Sazenice nehnojím, nerosím.           Mr Big
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.1.2013 Obsahuje fotku
Nevím o jaké teorii mluvíte. Nakonec je každého věc, jak k pěstování sazenic ptřistoupí a jakou radou se bude řídit. Já jen píši, jak to dělám já, protože za oknem více světla nezískám.Na obrázku sazenice paprik ( čtyři v jednom kelímku)  ... celý příspěvek >
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 27.1.2013
Vyséval jsem 8.1., přepichoval 20.1. (děložní lístky), dnes všechny mají první malé pravé listy.Teplota cca 17 °C.                                  Mr Big 
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika