|
Příspěvky uživatele - 5.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 17.2.2013  Skleník z PET lahví to sice nebude, ale ve druhé polovině března budu testovat (měřit teploty) na něčem, co bude vypadat jako zařízení na obrázku. Mělo by to mít tyto parametry: Vnitřní postor (pro jednu sazenici rajčete) válec o průměr 25 cm a výšce... celý příspěvek > |  | Salátové okurky, 16.2.2013 Již několik let, když vysévám nakladačky do volné půdy (okolo 26.4.) tak si vyseji i pár salátových okurek odrůdy Markýza. Rodí hodně a jsem s nimi i po stránce chuťové spokojen.
Mr Big
|  |
|  | Starší odrůda rajčat - plody červené i žluté s růžky, 13.2.2013 Musíte si ty sáčky udělat sama. Hustá záclona, obvazový mul apod. lze sáček ušít. Netkaná textilie svařit- hrana desky na to dvě svařované strany netkané textilie, na to pásek papíru na pečení, přejede se žehličkou nastavenou někde okolo vlna- bavlna... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 13.2.2013 A já věřím, že to nefunguje a je to také moje volba.A mohl bych také napsat proč to řešíte. Ale to je diskuze.
Mr Big
|  | Starší odrůda rajčat - plody červené i žluté s růžky, 13.2.2013 41.143 to vidí moc jednoduše. I když toto téma bylo i zde několikrát probíráno, tak se Vám to pokusím vysvětlit.
1. Existují dva typy rajčat hybridní (z Vašich Start F1, Tornádo F1, další jste neuvedla), semena jsou podstatně dražší,... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 9.2.2013 Mirku, objednával jste někdy u tré německé firmy? Mají pro mne zajímavá semena RAF.
Mr Big |  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Skvělé, už jdu na to a vysévám.
Mr Big |  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Líbí se mně Váš optimismus a humor
Mr Big |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013 Když už je tady diskuze o tom estonském webu, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, jak přepočítat délku růstu od výsevu do sklizně na délku od výsadby do sklizně. Někde jsem se dočetl, že na tomto webu se počítá s dobou od výsevu do výsadby... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 8.2.2013 Paní Blážo asi 2.2. nebylo spešl datum, ale měla jste asi spešl semena z paprik z loňské sklizně.Asi to nebyla semena od paní Teclové.
Mr Big |  |
|  | Pomáhá lunární kalendář?, 8.2.2013 Myslím, že to nemá cenu rozebírat, já jsem chtěl jen říct, že dnes se délka dne blíží deseti hodinám.
Mr Big |  | Pomáhá lunární kalendář?, 8.2.2013 Opravdu nechci polemizovat s tím, zda lunární kalendář je nebo není přínosem. Ale myslím si, že pan MUDr si s tím nedal moc práce. Z kaktusů uvedl opravdu jen ty, které klíčí opravdu dobře (Mamillaria, Gymnocalycium, Parodia, Frailea, Rebutia), což... celý příspěvek > |  | Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 6.2.2013 Toto je psáno v chytrých knížkách o pěstování sazenic rajčat v pařeništi:
Teploty půdy při výsevu mají být 20-25 °C. Při pěstování sazenic nemá denní teplota vzduchu mezi rostlinami přesahovat 20 °C, noční nemá poklesávat pod 12 °C. Je proto... celý příspěvek > |  | Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 6.2.2013 Já jistě ne, snad Mirek
Mr Big |  | Jaká nejúrodnější rajčata a papriky na balkon?, 6.2.2013 Já bych radil dát si vlevo do vyhledávání "balkon rajčata" a začít si číst co všechno je v těch vláknech napsáno. Poznáte, že na balkonech lze pěstovat skoro všechno, ale která jsou nejúrodnější asi ne. Pěkné počtení a zábavu.
... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|