Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.2.2013
Díky za tip. Já si něco podobného dělám přesně na mé kelímky ze sololitu (nebo sololaku- podle toho jaký odpad mám), vykroužím otvory, přidám čtyři nožky.                  Mr Big
Pro 105.132: Tak něco bez teorie, ale z praxe. Když jsou sazeničky malé, tak jim při optimání teplotě na parapetu okna stačí přímé světlo pronikající oknem. Jakmile povyrostou, zakryjí listy povrch substrátu, vzájemně si stíní, a tak zejména u těch... celý příspěvek >
Pro paní Ivap: Já z toho také tragedii nedělám, také nepřisvěcuji a ani nebudu. Ale vytáhlé sazenice by byly pro mne velkým problémem, zejména jejich doprava na zahradu, ať už v přepravkách v autě nebo i v tašce. Stonky se propletou a při vydělávání... celý příspěvek >
Předesílám, že botanika není můj obor. Ale myslím si, že spodní světlo nebude mít žádný efekt. Mám dojem, že rostliny potřebují, aby světlo dopadalo na horní povrch listů, a proto se také touto stranou natáčí ke světlu. Ale neberte mne vážně, jsem... celý příspěvek >
Jen jsem reagoval na Váš příspěvek ze dne 27.1.2013- "Teorie sice zajímavá, ale úplně vedle. Máme podlahové topení, takže na parapetech máme cca 15 °C a sazenice se stejně vytahují. Limitující je nedostatek světla". Tak vytahují se nebo... celý příspěvek >
Možná, kdybyste k těm Vašim sazeničkám pi těch 15 °C přidala ty čuribrky (nějakou odrazovou plochu) tak byste je neměla vytáhlé (to je fyzika). Ale pokud Vám nevadí, tak je to čistě Vaše věc.           Mr Big
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 27.2.2013
156.122: Pokud se nemýlím, tak pan/paní 5.158 založil vlákno "Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá". Ve svém dotazu se mimo jiné ptá jaké teploty a světlo by při pěstování sazenic bylo optimální. Když si přečtu Váš příspěvek ze dne... celý příspěvek >
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 26.2.2013
Dejte to do toho co máte, nebo co je pro Vás levnější. Je to úplně jedno.                 Mr Big
Hořká zavařená rajčata, 24.2.2013
Já si myslím, že zrovna odrůdy typu San Marzano mají málo kyselin a proto jsou náchylné při běžné sterilaci na 85 °C ke zkažení  (moje zkušenost z roku 2009). Teď, když zavařuji drť z těchto rajčat, tak je oloupu, rozkrojím na polovinu a zaliji... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 22.2.2013
A já jsem hned první rok zjistil, že i dobrá semena potřebují ke svému zdárnému vyklíčení pokud možno optimální teplotu a sazeničky potřebují dostatek světla. Pokud 156.22 pěstuje přísadu v nevytápěné komoře na skříni, potom je to kouzelník. A o tom... celý příspěvek >
Starší odrůda rajčat - plody červené i žluté s růžky, 21.2.2013
Možná balíte do netkané folie celou rostlinu. Já zabalím pouze jeden vijan a na semena mně stačí jedno maximálně dvě rajčata. Nejsem semenářská firma. Také si myslím, že pokud přijdou větší horka, tak pod netkanou folií opadají všechny květy a takové... celý příspěvek >
Přesazování paprik a pěstování dýně, 21.2.2013
Papriky se přesazují co nejhlouběji až po děložní lístky. Po druhé se přaszují, až poté pokud jsou nádoby ve kterých jsou předpěstovávány již malé nebo někdy také proto, aby se zbrzdil bujný růst (nadměrné vytahování) v případě, že výsev paprik byl... celý příspěvek >
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 17.2.2013
Nevím o jakých kamínkách mluvíte. Zařízení je postaveno na šicím stroji jen kvůli fotografování a ta kamínka v levém rohu je radiátor (termostatický ventil), který vyhřívá náš obývací pokoj.       Mr Big      ... celý příspěvek >
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 17.2.2013
Já bych citoval z jedné knížky: Semenáčky rajčat se přepichují, když děložní lístky dosáhly vodorovné polohy. Doporučuje se použít nejsilnější sazenice, protože zajišťují vyšší výnos. Pokusy bylo dokázáno, že vývoj sazenic probíhá tím hůře, čím... celý příspěvek >
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 17.2.2013
Já zas tomuhle říkám úlet. Pokud reagujete, tak prosím reagujte na příspěvek ke kterému máte výhrady. Já nic takového nezamýšlím pěstovat.            Mr Big 
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika