|
Ako vypestovat rukolu?, 19.5.2013 Zasijte si ji doma do truhlík.
Mr Big |
 |
Rajciny, kedy 1.x striekat proti plesni?, 19.5.2013  Takový starší návod pro ty kteří chtějí stříkat častěji- jen je nutno použít novější přípravky (náhrady).
Mr Big
|
 |
|
 |
Jaké tyčky k rajčatům?, 19.5.2013 Název keříčková rajčata znamená v češtině, že se jedná o rajčata determinantní. Není pravdou, že tato rajčata se ve světě pěstují bez opory, a že se jedná o odrůdy jen pro průmyslové zpracování. Vzhledem k charakteru jejich růstu se používají pro... celý příspěvek > |
 |
Rajčata ven?, 18.5.2013  U mě zatím v pohodě.
Mr Big
|
 |
Rajčata ven?, 18.5.2013 Jak to dělali naši předci? Internet neměli, dokonce ani rádio. Bylo po patnáctém, tak šli zasadit teplomilnou zeleninu (u nás to tak bylo). Častěji jim ji rozbily nějaké ty kroupy než mráz na konci května. Takové bylo a je zemědělství. Já na něm... celý příspěvek > |
 |
Rajčata ven?, 18.5.2013 Asi se ty listy obouchaly o ty spirály. Možná bude příště dobré na sazenicích udělat alespoň jeden úvazek. Těžce nabytá zkušenost, ale ona ta rajčata ještě obrazí, času je dost. Přeji aby tomu tak bylo.
... celý příspěvek > |
 |
Rajčata ven?, 18.5.2013 To máte ta rajčat vyvázané u kolíků?
Mr Big |
 |
Althanova ryngle, 16.5.2013 Tak se asi nějakého toho plodu z Althanovy dožiju. Ale musel jsem se přičinit. V roce 2009 jsem vysadil cca 4 m od Althanovy Malvazinku. Stromek moc nerostl, je stále malý, ale letos poprvé zakvetl 26-ti květy. A na přilehlé straně k němu je na... celý příspěvek > |
 |
Co je to za houby na zahradě?, 16.5.2013 Ať se dívám jak se dívám tak tam žádné dřevo nevidím. Podle mne jak Opeňka měnlivá (jedlá houba) tak i všechny třepenitky rostou na tlejícím dřevě.
Mr Big |
 |
Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 16.5.2013 Asi by pomohlo také méně dusíku.
Mr Big |
 |
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 12.5.2013  Tak rajčata už mám všechna zasazena, déšť je pěkně zalil, zmrzlí asi nebudou. Mohla by to být úspěšná sezóna.
Mr Big |
 |
Nemoc paprik, 10.5.2013  Mr Big |
 |
Choroba rajce, 10.5.2013 To vypadá jako spodní odumřelé listy -sazenice hustě vedle sebe, spodní listy nemají přístup světla (ale možná je to i jinak). Chorobu tam žádnou nevidím. Je důležité jak vypadá vrcholek rajčete
... celý příspěvek > |
 |
Rajčata ven?, 9.5.2013 Já už jsem taky vysadil skoro všechna rajčata, nakladačky a cukety už vylezly, ale ty mám pod skleněným tunýlkem (copilitem).
Mr Big |
 |
Mšice na paprikách?, 1.5.2013 Ať je tam co chce, tak toho moc není. Setřel bych to prstem nebo mokrým hadříkem.
Mr Big |
 |