Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče de Barao, 1.6.2013
Není se co divit, vždyť je to rajče původem z Brazilie. Genetika se asi nedá obejít, i když se pěstuje a semena jsou pravděpodobně z Ruska. Takový asi největší přehled o odrůdách rajčat lze získat z webu Taťány Kouchnarevovy-Kanada Vancouver. Já... celý příspěvek >
Vyhony na vijane za plodmi, 1.6.2013
Vyštípnout.           Mrř Big
Předpisy EU, 1.6.2013
Dle předpisů EU nesmíte ze zemí mimo EU (např.USA, Rusko, Srbsko atd.) přivézt více jak pět balíčků semen. Tato semena musí být v originálních baleních (od firem). Mé přátele i mne zajímá, jaké máte zkušenosti s příjmem poštovních zakázek z těchto... celý příspěvek >
Získání semen rajčat, 1.6.2013
Díky. Pokusím si to pohlídat a jak dají seznam tak do toho půjdu.                                           Mr Big
Získání semen rajčat, 1.6.2013
O semena z Gengelu mám taky zájem. Chci se totiž příští rok zaměřit zejména na české odrůdy rajčat. Doufám, že dáte v průběhu sklizně vědět, jak se Vám tyto staré české odrůdy líbí. Předem děkuji.              ... celý příspěvek >
Získání semen rajčat, 31.5.2013
Skromný dotaz. jaké ty rarity máte?               Mr Big
Získání semen rajčat, 31.5.2013
Souhlasím, že je to smysluplné jen u nehybridních odrůd. Rajčata jsou samoopylivá. Aby nedošlo k nechtěnému opylení jinou odrůdou, tak je třeba dodržovat ochranné vzdálenosti nebo květ izolovat. Ano lze použít např. sáček z netkané textilie, který se... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.5.2013 Obsahuje fotku
Zatím to roste.             Mr Big
Škůdce v rajčatech, 29.5.2013
Jen doplním - herbicidy např.Roundup.                  Mr Big
Rajčata ven?, 28.5.2013
Mráz u nás nebyl, minimální teploty 3°C. Jsem maximálně spokojený.               Mr Big
Rajčata ven?, 28.5.2013
Napsal jste to pěkně. Je jisté, že je něco jiného pěstovat rajčata u Břelavi, v Brně jako já a na vysočině v nadmořské výšce 550 m n.m. Ale každý z nás chce ve svých podmínkách dosáhnout ty nejlepší výsledky a být spokojený. Rajčata to je taková... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.5.2013
Dnes jsem byl na zahradě, mám tam volně dvě Datterina. Jedno od 20.4. a druhé od 9.5. Jsou to suvereně nejhorší rostliny. Už jako semenáčky nebyly schopny shodit helmu z děložních lístků. Zzatím kvete jen jedno´(to starší), vijan má... celý příspěvek >
Ruční pumpa, 28.5.2013
Asi jste udělala to nejlepší co jste mohla. Přeji úspěch a díky za tuto zprávu. Ať se daří.                        Mr Big
Ruční pumpa, 28.5.2013
Neberte to Rony tak vážně. Každý máme nějaké zkoušky a nějakou tu praxi v tomto oboru.O to tu snad ani nejde. Ale prospekt náhradních válců není nic nového. Opravdu to nemyslím ve zlém.                ... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 27.5.2013
Já mám všechno venku a pro jistotu jsem tam čtyři dny nebyl. Zítra uvidím, ale myslím si že rajčata budou lepší než loni v této době (loni sucho a vysoké teploty u nás).             Mr Big
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika