Příspěvky uživatele - 235.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je na paprice a co s tím?, 25.4.2016
Aha, tak dohledávám - mohlo by se jednat o intumescenci (přemokření)? Zalívám je jednou za několik dní a jsou v rašelinových sadbovačích, tak mi nepřišlo, že by měly moc vody... A co s tím? Zasadit do skleníku a čekat, že se vzpamatují?
Co to je na paprice a co s tím?, 25.4.2016 Obsahuje fotku
Prosím o radu - na několika paprikách jsem objevil toto (viz. foto). Je to na sadbě, co mám doma, nikdy jsem to neměl a pěstoval jsem v novém substrátu. Polovina paprik bez problémů, už je ve skleníků, tuto druhou polovinu jsem chtěl dnes zasadit... celý příspěvek >
Nová podnož pro slivoně a meruňky, 29.12.2012
A jaký máte z jednoho vřetena průměrný výnos v kg? Jak často zaléváte, přihnojujete a používáte i listovou výživu?
Papriky gigant Meika, 29.12.2012
A jaké pěstujete vy?
To máte pravdu, různé rohy se venku pěstovat dají, ty nejsou tak náročné, ale jinak je to většinou škoda práce, ikdyž letos se příbuzným urodila pěkná paprika i venku a to jim po vysazení omrzla a zůstaly jen stonky, které znovu obrazily. No vyznejte... celý příspěvek >
My pěstujeme ve foliovníku, letos se vydařily papriky Amy, někde je mám taky vyfocené. Nejsou sice tak velké a na to že mají dost dužiny jsou křehké a šťavnaté.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika