|
Příspěvky uživatele - 1.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
palmy, 7.1.2008 Prosim o radu, co mam delat s palmou, ktere zacinaji od konce zloutnout listky, palma se sesycha. Listky jsou tvrde, zkroucene a pichlave. Muzete mi prosim poradit, co bych mela v tomto pripade udelat, abych palmu zachrnaila pred uhynutim? Dekuji I.... celý příspěvek > |  | Ochrana vysazenych ovocnych stromku pred mrazem, 13.11.2007 Dekuji za radu. Pekny den. |  |
|  | Ochrana vysazenych ovocnych stromku pred mrazem, 13.11.2007 Dekuji. A cim je obalujete? V zahradnictvi mi rekli, ze nad zemi musi byt ocko, nesmi byt zahrabane... Myslite tedy, ze kdybych prihrnula stromek, jako prihrnuji ruze - hrobecek, ze se stromkum nic nestane? |  | Ochrana vysazenych ovocnych stromku pred mrazem, 12.11.2007 O vikendu jsem v Posumavi zasadila zakrky jablone a hrusne. Rada bych vedela, zdali je treba stromky chranit pred mrazem, a pokud ano, jak.
Dekuji. |  |
|
|
|