Příspěvky uživatele - 97.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda rajčate nižšího vzrůstu, 20.2.2010
Výška skleníku je 1,6 metru
Odrůda rajčate nižšího vzrůstu, 20.2.2010
V našem malém a nízkém skleníčku pěstujeme každoročně jednu okurku hadovku a několik paprik. Ráda bych letos místo několika paprik zkusila pěstovat také nějaká rajčata, která jsem předtím pěstovala v buňkách. Balkónovou odrůdu Vilma pěstuji doma... celý příspěvek >
Jaká rajčata do skleníku?, 15.2.2010
Chci letos pěstovat několik rajčat v malém třímetrovém skleníku, ale nevím jaké odrůdy. Vloni jsem zkusila Start F1, ale musela jsem stále vylamovat větve. Byla by lepší keříčková rajčata? Poraďte prosím. Děkuji Týna.
Jak vypěstovat podnož jabloně?, 12.11.2007
Díky za rady. Nebylo by také dobré větvičku do poloviny naříznout, vložit kamínek, obalit mechem a udržovat ho vlhký, tak jak se množí např. fíkus. Nevím ale jestli je to možné u jabloně. Nebylo by lepší větvičku uříznout, namočit do stimulátoru... celý příspěvek >
Jak vypěstovat podnož jabloně?, 11.11.2007
Mám dvouletou Rubinolu, v místě mezi podnoží a roubem roste od léta nová větévka, má drobnější špičaté lístky. Je možné, že to je podnož a jak si z ní mohu vypěstovat novou podnož?
Jabloň Ametyst, 5.11.2006
Zajímaly by mě veškeré informace o jabloni Ametyst, pěstování, rezistence, do jakých poloh se hodí, lze ji již zakoupit ? Zajímají mě vaše zkušenosti z touto odrůdou. Děkuji K.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika