|
Příspěvky uživatele - 23.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poškození výhonů, 25.6.2013 Zdravím. Jak takovou houbu zlikvidovat? Ty listy jsou ožrané od nějakého brouka. Byl jsem na dovolevé a vedle posekali louku. Brouci se mi nastěkují na zahradu a vše žerou. Listy a plůdky jablek - vyžerou důlky. Brouk až 1,5cm dlouhý, zlatá záda a... celý příspěvek > |  | Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 10.1.2013 Nejen chudých půd, ale hlavně kyselých půd. Mě se velmi osvědčilo na zlikvidování sedmikrásek, ale i mechu, vápno a také popel ze dřeva. Stačí trochu posypat, nevzniknou holá místa a nemusí se dosévat trávník. |  |
|  | Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 25.12.2012 Myslím si že pokud má někdo místo na zahradě proč to nezkusit mě osobně tyto pluoty celkem lákají a zas tak drahý to není prodejstromku nabízí daple dandy za 300kč, což není nic hrozného. |  |
|
|
|