Příspěvky uživatele - 130.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 15.1.2013
Dekuji za info. Ja s nim taky nechci nic tezkeho tahat. Jen jej pouzit na odhrnovani snehu, ale asi to jeste prodiskutuju v prodejne. Jinak 54 000,- je uz lepsi nez ten Challenge AJ 92 - 16 HP! Protoze, jak pisete tak Mountfield ma porad nejake akce,... celý příspěvek >
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 11.1.2013
Zdravim vsechny, take uvazuji o koupi trakturku na sekani travy a vybral jsem si Challenge AJ 92 - 16 HP, ale potom jsem narazil na tuto diskusi, tak ted nevim. Zatim to vypada nerozhodne a spise jste si vybirali podle blizkosti servisu daneho... celý příspěvek >
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 2.1.2013
Vzduchovani nemam ani v jednom jezirku a po lonske (2012) zkusenosti, kdy bylo vcelku hodne horkych dnu bez deste, o nem vazne uvazuji. Tvar jezirek je jednoduchy, velke koupaci obdelnikove dno a male ctvercove dno. Podle nekterych nazoru a... celý příspěvek >
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 1.1.2013
Dekuji za reakci. S tim hodnocenim mate urcite pravdu. Asi bude nejlepsi si nekde pujcit Pondovac nebo Gardenu, abych si to sam vyzkousel a potom uvidim, protoze co jednomu nemusi vyhovovat, tak druhemu naprosto staci. Sedimenty se mi nastesti... celý příspěvek >
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 28.12.2012
Dekuji za reakci. Presne tak, dno mam jen hladkou folii. U vysavacu Pondovac 4 a Gardena SR2000 se asi nejvice obavam toho, ze maji kratkou odtokovou hadici a odtok je vlastne jen samospad. Nevite jestli se da prikoupit delsi odtokova hadice nebo... celý příspěvek >
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 25.12.2012
Dobry den, take shanim jezirkovy vysavac, ale prave s pujcovnama je to docela problem, protoze je jich jako safranu. Mam jezirko pouze na koupani o rozmerech 4,5 m x 8,5 m s hloubkou od 1,8 m do 2,2 m. Takze objem je cca 80 m3. Pouze koupaci... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika