Příspěvky uživatele - 102.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč mi nechytají víčka?, 15.8.2013
Nevím, jak je to s křivkou, ale konkávní zrcadlo je duté, konvexní vypouklé. Taktéž konkávní a konvexní kleště u bonsajistů nebo konkávní čočka (nejtenší uprostřed)  v brýlích pro krátkozraké, konvexní - vypouklá v brýlích pro dalekozraké. A... celý příspěvek >
Co je to za brouka, 15.8.2013
Myslím, že je to  Potemník moučný. Dřevokazný není.
Malinoostružiník řez, 15.8.2013
Ostružinám je to jedno. Když je opřežete hnod po odplození, zahrada bude vypadat líp
Redhaven, 14.8.2013
Zatím jsou RH zelené. Zralá je Krasava, Earliglo, začíná Sunhaven.
Plodové myrobalány 2013, 14.8.2013 Obsahuje fotku
U nás rostou žilienky takovéto:
Plodové myrobalány 2013, 14.8.2013
Modré kulaté plody velikosti myrobalánů mívá podnož St. Julien. Ale zdá se mi, že zraje něco později.
Těchobuzická, 13.8.2013
I když bude, mně nevadí, mám ryngle rád. Navíc to v sudu vhodně doplní Katinku, která má chuť švestky, ale cukru méně.
Resista nebo Rosela, 13.8.2013
Děkuji za uznání a pochvalu. Od takového odborníka s velmi vyhraněnými názory si jí cením o to více.Téma není moje, byl to již 3. díl o chuti jablek. Texty pod obrázky psali redaktoři, stejně tak (což jsem si při korektuře nevšiml) změnili... celý příspěvek >
Katinka - termín dozrievania, 13.8.2013
Nemůže to být Malvazinka? Althanky jsou ve zralosti modré (a sladké), Malvazinky i přezrálé červenofialové a s kyselinou.
Těchobuzická, 13.8.2013 Obsahuje fotku
Přestože plody Těchobuzické ještě nejsou zralé, vypadají letos větší než jindy v době sklizně. Po 10 letech (!) strom přinesl první úrodu, za kterou se nemusí stydět
Rumunské švestky, 13.8.2013 Obsahuje fotku
Pro Petra a Jelena - našel jsem pár plodů Tulu gras na tažné větévce přeroubovaného stromu. Zralost zatím v nedohlednu
Minerva má některé plody postižené šarkou hodně. Na listech přitom příznaky prakticky nejsou.
Tipala, 13.8.2013 Obsahuje fotku
Velmi podobně vypadají plody odrůdy Thames cross. Až mám pocit, jestli nejde o jednu a tu samou odrůdu.
Tegera je v tuto dobu zralá a je velmi dobrá. S Katinkou se to nedá strovnávat. Je mnohem větší (asi jako Č raná) a krásně ojíněná. Podobně dobrá i zbarvená je o něco málo menší Minerva. Těm dvěma v tuto dobu dávám jedna minus (obě mají projevy šarky... celý příspěvek >
Katinka - termín dozrievania, 13.8.2013
Ono s tou chutí a sladkostí přezrálých plodů to není tak jednoznačné. Kdo vyrostl na pravých domácích švestkách, ví, že čím zralejší byly, tím líp chutnaly a tím byly sladší. Nejlépe až přešly mrazíkem a až se začala scvrkávat slupka u stopky. Přitom... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika