Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 21.10.2014
A kolik m2 ryjete rocne, pane Stanislawe? Mne to pripada, ze ryc Fiskars obhajuji predevsim ti, kteri moc neryji. J.R.
Vápno hašené, 16.10.2014
Ptal jsem se kamarada, kde kupuje dolomiticky vapenec a sdelil mi, ze ve stavebninach. Skutecne tam maji za cca 62 Kc 40 kg pytel, produkt se jmenuje 'Dolomitické vápenaté hnojivo'. Obsah CaO + MgO je vsak nizsi (a zrnitost vyssi) nez u produktu... celý příspěvek >
Vápno hašené, 15.10.2014
Uz se o tom diskutovalo loni, dolomiticky vapenec se da koupit v baleni (pytel) 40 kg, cena kolem 130 Kc (nekdy v akci v hobbymarketu i levneji). Vapno ma v sobe vic vapniku... a ma v sobe horcik jako dolomiticky vapenec ? A neni pak... celý příspěvek >
Strupovitost Spartan Vs Rubinola, 9.10.2014
Vcelku zajimavy clanek roku 2009 je zde. Mj. se v nem uvadi... Rezistence není absolutní termín, často bývá zaměňována s pojmem imunita.  J.R.
Proti krtkům, 9.10.2014
Trubkovou past nedoporucuji, alespon mne do ni krtek nikdy nevlezl. Jedine klestova past a i tu se snazi podlezt (takze se nechyti zdaleka vzdy). Dymovnice jsou zabavne (i ponekud nakladne), ale jakmile vycichl dym, krtci se vratili zpet. J.R.
Višeň, 7.10.2014
Piste o tom, o cem aspon neco malo vite (nebude toho mnoho). J.R.
Višeň, 7.10.2014
U mne (cca 600 m.n.m.) - Granat, Erdi Botermo - 4. tresnovy tyden = 2. tyden v cervenci. Napoleonova presahuje do pocatku srpna. V zari jsem nikde siroko daleko tresne ani visne nevidel.J.R.
Záchrana rajčat, 25.9.2014
Textilie zabraňuje výparu vody, takže se snižuje potřeba zálivky. Loni jsem mel pred sklenikem venku rajcata na textilii a velmi praskaly, letos jsem misto textilie namulcoval slamu a praskaly minimalne. Ale loni u mne vice prselo nez letos.... celý příspěvek >
Jaký maliník a ostružiník?, 25.9.2014
O maliniku je zde vlaken vicero. Co se tyce ostruziniku, beztrnne byvaji dost nachylne na choroby (jak jsem se docetl). Mam (zrejme) beztrnny ostruznik Thornfree, ktery by mel byt odolny proti rzim, ale trpi na jinou houbovou chorobu. Uvazuji o... celý příspěvek >
Ostružiny - choroba?, 25.9.2014
Postrik by se mel delat pred kvetem i po sklizni. Houba prezimuje na opadanem listi, takze odstranit. Odplozene vyhony bych odstranil hned po sklizni. J.R.
Co mi v půdě chybí, že mi toho tolik hnije?, 24.9.2014
No nevim, ja pamatuji dobu pred uvedenim severoceskych hnedouhelnych elektraren do provozu a v te dobe nejaka sira jiste v ovzdusi byla, ale podstatne mene, nez po uvedeni do provozu. A v te dobe se chemicke prostredky moc nepouzivaly. J.R.
Hořka řepa, 23.9.2014
Vyzkoušet, že po tříletém cyklu je třeba změnit půdu... nemam zadnou nadbytecnou ci nevyuzitou plochu, kterou bych rozoraval ani cas na zbytecne a pracne experimenty. Cyklus stridani plodin mam vicelety -  bezny trilety + predplodina... celý příspěvek >
Hořka řepa, 22.9.2014
Taky mam rad brambory, ale to s efektivitou pestovani nesouvisi. A jsou mnohem drazsi komodity - ovoce, zelenina, maso - nez brambory. J.R.
Hořka řepa, 22.9.2014
Ceny stoupaji prakticky u vseho, spis bych premysel, jak to delat efektivne, coz mi Vas zpusob neprijde. J.R.
Hořka řepa, 22.9.2014
Zkuste popremyslet i o nejake pozdnejsi odrude, napr. Jelly - lakavy vzhled, vysoky vynos. Mozna byste mohl trochu zmensit obdelavanou plochu. J.R.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika