Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Automat na otvírání kurníku, 28.2.2012
Někde jsem zahlíd různé druhy mechanismu na otvirání kurníku.Jelikož jsem postižený a nechce se mi večer a brzo ráno otvírat kurník uvítal bych nějakou pomoc.Pokud někdo máte nějaký nápad popřípadě fotku plánek, budu velice rád.Díky
Ručně kované nářadí, 22.2.2012 Obsahuje fotku
Dnes jsem byl vprodejněkovo. Zaujala mne vystavená lopata svou barvou. Prodavačka, když zbystřila můj zájem, přistoupila a prohlásila - pane, to je kovaná lopata. Přítomný muž, myslel jsem si, že je to zákazník, zašveholil totéž. Zákazník to nebyl,... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 22.2.2012
Kde jste přišel pane F.O. na to, že konečná kvalita se získá léty používaní a naklepávání. Za tu dobu se můžete akorát tak naučit kosit a případně naklepávat, to jsou přece operace, které nemění krystalickou strukturu, potažmo mechanické vlastnosti... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 20.2.2012
Obrovská většina výkovků je v konečném stavu .1 . U toho co máme v převodovce, nebo u nástrojů, které máme v šuplíku, nebo zavěšené na stěně se musíme spolehnout na serioznost... celý příspěvek >
Juraji, to cinkání neni docíleno kováním, ale kvalitou výchozího materiálu. kvalita materiálu se volí výrobek od výrobku. Přece nemůže být ze stejné jakosti, hřebík a ozubené kolo, či jakákoliv... celý příspěvek >
No, myslím si, že se jen tak tváří.            Jiří
Za těch pár minut v ohni, bude ta nauhličená vrstva tak silná-tlustá, že po dou třech zarytí do abrazivního prostředí půdy z ní nic nezůstane.
Pane PP, přestože mne některé Vaše příspěvky potěšily, dopručil bych Vám prostudovat literaturu v tomto oboru. Tam by jste se dozvěděl co obnáší nauhličování povrchu oceli a jak dloho to trvá a za jakých podmínek se provádí a hlavně proč. Za tu... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 20.2.2012
Mr Bigu, z fotografie se skutečně nedá poznat, že ten rýč je z nerezu. V mnoha příadech se to nedá jednoduchou metodou poznat, ani když ho budete držet v ruce!! A pak, proč jste ty fotografie pro porovnání tady... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 19.2.2012
Co se týče plečky, tak neni to ta co je s červeným kolečkem, doporučuji znovu prohlédnout. Navíc ta vaše má dvě vady, a to, kolečko neni original, chybí jedna radlička. Rypák je dobrá věc, ale jen na řepu a křenovou zeleninu. Něco podobného by si... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 19.2.2012
To by tam mohl vidět kdokli cokoli Mr Bigu. Špatná ilustrace, žádná ilustrace. A stačilo opravdu jen málo k tomu, aby to bylo lepší. Požádat někoho, aby ve vhodné poloze podržel rozprosřenou bundu, nebo rozevřený... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 18.2.2012
Jsem již 20let mimo, takže ani nevím jestli ČSN jěště platí, protože normy z jiného oboru byly v roce1996 zrušeny a to dokonce bez náhrady, takže si tam každý dělá co chce a v podstatě neni ani možno reklamovat, v případě nějakých nedostatků jen... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 18.2.2012
Pánové, jsem přesvědčen o tom, že ani jeden z vás neviděl, nedej Bože nedržel skutečně ručně kovaný rýč, nebo lopatu. To co tady čtu, mne v tom jen utvrzuje. Nikdo z vás nepochopil, že výroba těchto nástrojů je jen plechařina v různé podobě s různou... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 17.2.2012
Co tady motáš mezi rýčovou plechařinu damašek?            Jiří
Broušení kosy, 17.2.2012
Jaký svěrák to je, typ, značka. Jestli je to York, nebo něco podobného, tak je to pěkná blbost!
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika