|
Příspěvky uživatele - 175.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Automat na otvírání kurníku, 28.2.2012 Někde jsem zahlíd různé druhy mechanismu na otvirání kurníku.Jelikož jsem postižený a nechce se mi večer a brzo ráno otvírat kurník uvítal bych nějakou pomoc.Pokud někdo máte nějaký nápad popřípadě fotku plánek, budu velice rád.Díky |  | Ručně kované nářadí, 22.2.2012  Dnes jsem byl vprodejněkovo. Zaujala mne vystavená lopata svou barvou. Prodavačka, když zbystřila můj zájem, přistoupila a prohlásila - pane, to je kovaná lopata. Přítomný muž, myslel jsem si, že je to zákazník, zašveholil totéž. Zákazník to nebyl,... celý příspěvek > |  |
|  | Ručně kované nářadí, 22.2.2012 Kde jste přišel pane F.O. na to, že konečná kvalita se získá léty používaní a naklepávání. Za tu dobu se můžete akorát tak naučit kosit a případně naklepávat, to jsou přece operace, které nemění krystalickou strukturu, potažmo mechanické vlastnosti... celý příspěvek > |  | Ručně kované nářadí, 20.2.2012 Obrovská většina výkovků je v konečném stavu .1 . U toho co máme v převodovce, nebo u nástrojů, které máme v šuplíku, nebo zavěšené na stěně se musíme spolehnout na serioznost... celý příspěvek > |  | Ručně kované nářadí, 20.2.2012 Juraji, to cinkání neni docíleno kováním, ale kvalitou výchozího materiálu. kvalita materiálu se volí výrobek od výrobku. Přece nemůže být ze stejné jakosti, hřebík a ozubené kolo, či jakákoliv... celý příspěvek > |  | Ručně kované nářadí, 20.2.2012 No, myslím si, že se jen tak tváří.
Jiří |  | Ručně kované nářadí, 20.2.2012 Za těch pár minut v ohni, bude ta nauhličená vrstva tak silná-tlustá, že po dou třech zarytí do abrazivního prostředí půdy z ní nic nezůstane.
|  | Ručně kované nářadí, 20.2.2012 Pane PP, přestože mne některé Vaše příspěvky potěšily, dopručil bych Vám prostudovat literaturu v tomto oboru. Tam by jste se dozvěděl co obnáší nauhličování povrchu oceli a jak dloho to trvá a za jakých podmínek se provádí a hlavně proč. Za tu... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 20.2.2012 Mr Bigu, z fotografie se skutečně nedá poznat, že ten rýč je z nerezu. V mnoha příadech se to nedá jednoduchou metodou poznat, ani když ho budete držet v ruce!! A pak, proč jste ty fotografie pro porovnání tady... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 19.2.2012 Co se týče plečky, tak neni to ta co je s červeným kolečkem, doporučuji znovu prohlédnout. Navíc ta vaše má dvě vady, a to, kolečko neni original, chybí jedna radlička. Rypák je dobrá věc, ale jen na řepu a křenovou zeleninu. Něco podobného by si... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 19.2.2012 To by tam mohl vidět kdokli cokoli Mr Bigu. Špatná ilustrace, žádná ilustrace. A stačilo opravdu jen málo k tomu, aby to bylo lepší. Požádat někoho, aby ve vhodné poloze podržel rozprosřenou bundu, nebo rozevřený... celý příspěvek > |  | Ručně kované nářadí, 18.2.2012 Jsem již 20let mimo, takže ani nevím jestli ČSN jěště platí, protože normy z jiného oboru byly v roce1996 zrušeny a to dokonce bez náhrady, takže si tam každý dělá co chce a v podstatě neni ani možno reklamovat, v případě nějakých nedostatků jen... celý příspěvek > |  | Ručně kované nářadí, 18.2.2012 Pánové, jsem přesvědčen o tom, že ani jeden z vás neviděl, nedej Bože nedržel skutečně ručně kovaný rýč, nebo lopatu. To co tady čtu, mne v tom jen utvrzuje. Nikdo z vás nepochopil, že výroba těchto nástrojů je jen plechařina v různé podobě s různou... celý příspěvek > |  | Ručně kované nářadí, 17.2.2012 Co tady motáš mezi rýčovou plechařinu damašek?
Jiří |  | Broušení kosy, 17.2.2012 Jaký svěrák to je, typ, značka. Jestli je to York, nebo něco podobného, tak je to pěkná blbost! |  |
 |
|
|
|