Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Využitie akumulacie, 24.11.2008
Technicky to možné je. Další otázka je jestli je to možné prostorově a finančně. Akumulační nádrž, která se nabije za jeden den a vydrží topit další 4 dny vyžaduje odpovídající objem a tepelné ztráty domu. Na to jsou výpočty, při kterých... celý příspěvek >
řetězy Carlton - zkušenosti , 24.11.2008
To ale máte na mysli malé 3/8 1,3mm. Tam jsou skutečně na řetězech Oregon zuby delší - dle typu a mají menší prořez, Stihl má zuby širší. Na slabších pilách to dělá problém s řezným výkonem. Carlton jsem několikrát také... celý příspěvek >
Husqvarna 36, 24.11.2008
Právě to, že je pila starší tak je to složitější na odhadnutí, kde je problém. Někdy to může být jen přisávání vzduchu netěsností, vadnou hadičkou až po nízkou kompresi. Pokud máte ty znalosti a schopnosti, tak nejprve musíte začít od... celý příspěvek >
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 24.11.2008
Podle toho, co jste zde napsal, tak bych odsoudil brusiče - servisáky, věřil bych, že bruskou po 5 ti broušeních mám po řetězu a ještě bych ani brusku nechtěl, neboť bych se obával, že kotouč stojí polovinu její ceny. Jen pro představu, jak to... celý příspěvek >
Stihl MS 270 vs Dolmar 500, 23.11.2008
V testu farm se tato pily umístily nejlépe. PS 500 těží z toho, že je přímo odvozena od profi PS 5000, ale má vyšší hmotnost(hliníková skříň motoru), ale zase všechny přednosti profi řady, např. nastavitelné čerpadlo, filtraci, antivibrační... celý příspěvek >
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008
Už se to rozjelo, což tak muselo dopadnout. Ale myslím si, že dobře rozjelo. Ta MS180 řeže velmi dobře a je lehká, přece jen mi trochu vadí její velikost hobby a výkon - představa, že mám před sebou 40cm strom, je na tuto pilku již dost. Potom -... celý příspěvek >
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 23.11.2008
Úhel broušení řetězu je buď vyražený na každém zubu - ryska, nebo když jej nevíte, tak se podle typu řetězu dá jednoduše zjistit. Většinou je to 25° -30°. Nejjednodušší je prostě pokračovat v ostření řetězu pod úhlem, kterým byl jako nový... celý příspěvek >
Právě spotřeba dřeva a nutnost jeho uskladnění v suchu na celou zimu mě motivovala k tomu, abych něco udělal se spotřebou dřeva přes celý rok, přitom aby bylo teplo, které požaduje zejména zbytek rodiny. Podařilo se mi to snížit na cca... celý příspěvek >
Tak, už se dostáváme k podstatným věcem, které musí budoucí majitel pily(určené k přípravě palivového dřeva) znát, aby se rozhodl při výběru správně.  Zde - www.tzb-info.cz/t.py?t=16&i=269 si můžete porovnat spotřebu a... celý příspěvek >
Jdete na to jinou, podle mě lepší cestou. Já bych na Vašem místě nejprve položil otázku sám sobě. Přecházím na topení dřevem - jaká bude asi spotřeba dřeva, to lze zatím jen odhadovat, neboť sám nevíte přesně, tedy kolik dřeva budu... celý příspěvek >
jonsered, dolmar nebo husq?, 23.11.2008
No, uvidíme, jak to dopadne. Raději doporučím nějaký model ve zvoleném výběru, než dělat kuchařku. Těch obecných už bylo uděláno hodně, i těch jednostranných. Obě možnosti jsou pro vlastní rozhodnutí správného výběru neúplné.  
jonsered, dolmar nebo husq?, 23.11.2008
Já ta srovnání dělám rád. Problém je v tom, že to, co požadujete je na obsáhlou slohovou práci. Další okolnost - posouzení takového srovnání je to, že se k tomu vyjadřují různě informovaní lidé. Plusem je to, že takto se nelze vyhýbat... celý příspěvek >
jonsered, dolmar nebo husq?, 23.11.2008 Obsahuje fotku
Předpokládám, že všichni zde uvádíme to, s čím jsme se setkali a nemáme zájem poškodit jinou značku. Abych nějak doložil tvrzení svoje, ale i p. HH, Radka a dalších, vložím několik fotografií, které hlavně neznalému, které si myslí opak, otevřou více... celý příspěvek >
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 22.11.2008
Doporučil bych Einhell SKS 85 E , neboť je méně hlučná a lépe brousí. Má i některé detaily lepší(např. nemá převod řemínkem, ale kotouč je přímo na hřídeli motoru, svěrku řetězu a nastavení dorazů). Jsou i lepší brusky, ale na... celý příspěvek >
Jonsered CS 2137 nebo Hecht 945, 22.11.2008
Toto záleží na lidech v servisu. Jinak by měli vyjít vstříc, je to jejich práce a bez Vás - zákazníků by ji těžko mohli dělat. 
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika