Příspěvky uživatele - 148.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TK, TZ, MT, Holder sazeč brambor, 8.2.2008
Pole před sázením prokypříme kombinátorem, ale nemusíte se bát, přední radlice by jste určitě neohnul, ty jsou tak předymenzovány - 10mm silny plech. Ze zadní strany jsou přivařeny na plném čtyřhranu a zároveň na učku. To by se dříve zahrabal nebo... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder sazeč brambor, 4.2.2008
Brambory stíháme házet, padají na střed rýhy, z těchto důvodů je rýha dosti hluboká, aby se brambory zkutálely na střed.S tím novým vytvořením odkazu jsem si to vůbec neuvědomil, ale původně jsem to chtěl přidat do toho prvního odkazu.
TK, TZ, MT, Holder sazeč brambor, 3.2.2008
Rozteč kol je původní z výroby, momentálně z hlavy nevím tu rozteč a jinak všechno děláme s jednou roztečí. Rozteč radliček mám 62 cm.
TK, TZ, MT, Holder sazeč brambor, 3.2.2008
Jirko, děkuji za chválu a klidně sem vlož své fotky, rád bych se podíval jak jsou české ručičky šikovné.
TK, TZ, MT, Holder sazeč brambor, 2.2.2008 Obsahuje fotku
Zasílám do Vašeho fóra příspěvek, vlastnoručně vyrobeného sazeče brambor "babosedu" který  jsem vyrobil za malotraktor TZ 4K 14F.
T4 K14 vs TZ4 K14, 2.2.2008
Chtěl bych se zeptat, jakou žhavicí svíčku jste použil místo otvoru na doutnák, jestli není možný dotyk s pístem. Prosím, napište označení žhavící svíčky, nebo z jakého stroje pochází. Díky za odpovědi.
Oleomac - dobrý, 26.1.2008
Když si myslíte, jak jste dobře nakoupily, tak schválně ji vemte do pořádné těžby, kde jste placeni od kubika a hned poznáte jak je Mountfield výborný. Bude te se divit, dva dny a je s ni konec. A takovy žvásty, že Oleo-Mac je téměř na úrovni... celý příspěvek >
korejská jedle, 21.1.2008
Mám stejný problém. Korejskou jedli mám umístěnou na slunném místě, asi od 10,00 do zá padu slunce je vystavena slunečním paprskům. Mám ji asi jeden rok a je vysoká asi 1 m. Možná je to důsledek přesazení.
Motorová pila Oleo-mac, 9.1.2008
Také jsem boužel majitelem dvou křovinořezů Oleo-Mac od Mountfieldu. Zakoupil jsem je už před mnoha lety ještě než jsem začal pracovat ve firmě kde každý den pracujeme s motorovými pilami a křovinořezy a než jsem získal pořádné zkušenosti. Ve firmě... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac 947, 8.1.2008
V posledním novinovém inzerátu o pilách Mountfield píše: Lidé se vracejí k levnému topení dřevem, a proto masivně zkupují motorové pily. Především ty kvalitní. Toto když jsem si přečetl, tak jsem se náramně pobavil a uznal jsem Mountfieldovi za... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 8.1.2008
Když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají. A u Bédu to platí dvojnásob. Kolo smůly a ještě více smolné a předražené výrobky!
Motorová pila Oleo-mac, 7.1.2008
Člověk se zdravým rozumem takovy slova jako že je pila od Mountfieldu dobrá, tak to je úplnej hobby amatér. Kdyby byly tak dobry, ja pořád píšou v novinách, tak proč je nepoužívají zaměstnanci Lesů ČR. Proč ostatní světové značky nemají tak velkou... celý příspěvek >
Motorová pila Farmer, 18.11.2007
Má někdo zkušenost s touto pilou z OBI? Dík za odpověď.
T4 K14 vs TZ4 K14, 9.11.2007
Mezi těmito malotraktory respektive TK14 a TZ 4 K14 není až tak velký rozdíl, jen v kapotáži - TK má kulatá světla, TZ hranatá, dále motor u TK má dinamo na dobíjení, TZ má alternátor. Tažná síla je stejná.
Motorová pila Oleo-mac, 29.10.2007
Přesně tak!!!
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika