Příspěvky uživatele - 174.94

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 29.11.2007
Pozdě bycha honiti, výběr motoru nebyl šťastný, ale už se stalo, tak hodně štěstí, ať vám slouží, budete ho potřebovat.
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 21.11.2007
Traktor jednoznačně schvaluji, kupoval jsem ho i kvůli menší ploše, relaxační čas můžete strávit jinak než běháním za sekačkou, nad 1000 m2  je to jen pro nadšence, ale výběr bude těžký. Zkuste partnera, na rovině vám na výkonu nezáleží, takže... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 9.11.2007
Taky jsem tomu nevěřil, že s výkonem, který to mělo (dvoutakt měl menší, než dnešní honda!) to něco dokáže, vždyť takový výkon má kdejaká sekačka na trávu. Ale s těmi převody je to k nezastavení, proto preferuji vari před terou. Vari - tři převody +... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 8.11.2007
Dělal jsem trávník tak, že na podzim jsem to zoral, na jaře zkultivoval. Šlo to bez problému a tak nachystanou půdu jsem ještě neměl. Na orání jsem měl na vari závaží a nastaven menší úběr otáčení zeminy na pluhu. Nebylo to nutný, jen to líp... celý příspěvek >
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 6.11.2007
Pokud to jen kvalita okolní konstrukce dovolí, upředňostňuji japonské motory, ale ani nejlepší motor nezachrání špatnou omáčku okolo, většinou je to na úkor kvality ostatních věcí. Pokud to není mnoho, spolknu i kompromis na úkor lepšího motoru,... celý příspěvek >
Traktory mtd, 6.11.2007
Podívejte se na zpracování a materiály, motory jakbysmet, včas jsem si to rozmyslel, pokud tam je základ - tecumseh. Min. B&S motor. Za ty peníze drahé, to si můžete koupit z OBI CMI - 35000,- to je to samé. Pokud nepůjdete u MTD výš, vyhodíte... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 6.11.2007
Musím též přispět, jako bývalý majitel vari. Nic produktivnějšího v TÉTO velikosti jsem neměl. Jednoznačná spokojenost s tímto strojem ale chyběl mi jen ten čtyřtakt, který se dělá dnes. Měl jsem dvoutakt, obsah tuším 130ccm, výkonově to byla špica,... celý příspěvek >
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 30.10.2007
Osobně se o tuto značku snažím taky zajímat, ale není moc dostupná mezi lidmi, rozhodně vypadá lépe udělaná než vychvalovaná marunaka, nad ní už neuvažuji, nehledě na to, že ten tvrdý plyn u marunaky je háklivé na nastavení plynového lanka, když mu... celý příspěvek >
Durman Metelovy, 19.10.2007
Jak poznám že ten kaštánek bude zralí, ted je měkký mám ho ve sklepě a druhý mám na zahrádce. Četla jsem že má přezimovat kolem18° stupnů mám ho tedy přenést domů. Nemám žádné zkušenosti mám je pvním rokem. Děkuji za každou radu.
Durman Metelovy, 18.10.2007
Dobry večer koupila jsem si letos durman metelovy. Přes léto krásně kvetl má plod jako kaštan nevím jestli má dozrat nebo jak vlastně přijdu k semínkám nemám s tím žádnou zkušenost. Děkuji za každou radu.
Jaký koupit křovinořez?, 27.9.2007
Z nového zboží těžko koupíte něco kvalitního za tuto cenu, ale zkuste sehnat např. použitou hondu 2-takt, při správném používání je nezničitelná, nebo stihl, ale v novém výrobku se do této ceny nedostanete, aby jste byl spokojen a sloužilo to více... celý příspěvek >
Křovinořez Honda - 4takt, 23.9.2007
Stránky na vibrace stihlu - www.stihl.com/vib
Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 12.9.2007
Ještě musím jednou zasáhnout do míněných rad. Je faktem, že sekačku jsem měl od Husqvarny s plynulým pojezdem a hondou motorem za 21000,- a kdybych nevyžadoval boční výhoz, tak Honda byla jasná volba bez kompromisů, minimálně jsem chtěl hondu motor,... celý příspěvek >
Palivo, 10.9.2007
V pořádných návodech,který vlastním i já je jasně psáno:minerální olej mísit 1:25,naproti tomu syntetický olej mísit 1:50.Pochopitelně olej pro maloobsahové motory-rychlootáčkové,to znamená pro křovinořezy,pily atd.,ne pro skůtry,nebo... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl 4mix, 31.8.2007
Máte někdo zkušenosti s touto novinkou, a mohl by se podělit? U prodejce jsem to měl nastartovaný a zdáli se mi, že má větší vibrace než je obvyklé. A spotřebu neudávají, ani vůči 2-taktu.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika