Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 28.5.2012
Také nedám na Karmen dopustit   Lída
Beaucarnea-, 27.5.2012
Také se jí říká Nolina  ;-)) Potřebovala by přesadit do jiné zeminy, nejlepší je rašelinový substrát. Asi máte hodně tvrdou vodu - způsobuje ten povlak na povrchu půdy. Plíseň to není, neumírá... Pokud usychají starší listy a rostou přitom... celý příspěvek >
Pomůžete s určováním rostlin?, 27.5.2012
:-)) ono asi na té fotce plete, že ještě nemá pořádně rozvinuté listy, jinak ho Dáda určitě zná...           Lída
Kdo poradí názvy rostlin?, 27.5.2012 Obsahuje fotku
Jestli máte psa, tak kuklík vyplejte, ta moje má vždycky semínek plnou srst. Ale je to i léčivka, žere ho vždycky při hárání. Existují ale i okrasné jednoduché i plnokvěté kuklíky, s většími květy - žluté, oranžové a červené.  Lída
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012
Má to tu cibuli nebo ne? Ten krvokvět má právě takhle kropenatý stonek...  Lída
Kdo poradí název keře, 27.5.2012
Pámelník?    Lída
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012 Obsahuje fotku
Netroufám si to tvrdit, ale první mne při pohledu na druhou fotku napadnul Scadoxus - krvokvět. Má rostlina dole cibuli? Pokud ano, tak se sází tak, aby byla cca polovinou nad zemí, pak kvete. Přikládám fotku z netu. Pokud to není přímo krvokvět, tak... celý příspěvek >
Ostružiny a maliny - jak se starat?, 27.5.2012
Klidně...
Prosím o radu (asi škůdce), 27.5.2012
Také bych tipla moc mokro, případně ve spojení s chladem na kořeny.  Lída
Ostružiny a maliny - jak se starat?, 26.5.2012
Maliník to máte (ňam, ňam). A ohledně zalévání - u nás je písčitá zem, maliny i ostružiny musíme zalévat (a dost!), jinak jsou místo plodů sušinky. Při zálivce jsou plody jak palce. Navíc jak maliny, tak ostružiny mají rády vlhko u kořenů, takže je... celý příspěvek >
Oleandr, 26.5.2012
Zimovala jsem oleandr v ložnici na okně při 17-18°C s minimální zálivkou. Přežil v pohodě - nevyčouhnul a neopadal, nasadil poupata. Teď už je na zahradě, výhony rostou a začíná kvést. Olověnec už několik let zimuji v obýváku na okně při cca 20-21°C,... celý příspěvek >
S čím zkombinovat habr?, 25.5.2012
Nechala bych plot jednodruhový, nebude přitahovat pozornost (jako pozadí). Spíš bych pak před něj místy něco nasázela - sem tam skupinku - nižší keřík, travinu... Jakmile budete míchat v živém plotě dvě dřeviny, nikdy u nich nedocílíte stejného růstu... celý příspěvek >
Japonská vrba (Salix integra ´Hakuro-nishiki´), 25.5.2012
Pokud chcete keřík, píchnete ustřižený proutek do vlhčí země, pak zalévat. Určitě se chytne a poroste "jako vrba"... S roubováním neporadím, ale ten kmínek je také vrba (ale nějaká jiná).     Lída
Bilance 18.5 - mráz, 23.5.2012
...také jsem se to dočetla až tady... a po mrazu  :-(((    Lída
Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 23.5.2012
Když jsem loni hledala nějaký rezistent na zahrádku ke klasickému Zlatému Fíku, našla jsem na netu novou odrůdu nedávno u nás vypěstovanou - Karát (byl tam dále uveden i angrešt Darek a další). O Karátu bylo uvedeno, že jako jediný je zatím plně... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika