|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá rostlinka, 9.6.2012 Tak to jsem zvědavá, co to bude, také jsem ji nikdy neviděla. To má dužnaté stonky a listy? Lída |  | Poradí někdo prosím?, 9.6.2012 Nějaké Bryophyllum... Lída |  |
|  | Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012 OL je čas do doby možné sklizně, není to doba, po kterou je rostlina před chorobou chráněna. Na příbalovém letáku bývají obvykle uvedeny intervaly mezi postřiky. Někdy jsou kratší a někdy delší, než... celý příspěvek > |  | Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012 Mirku, Acrobat MZ sice skončil (u nás ho někde ještě mají), ale od r.2013 bude jeho nová verze Acrobat MZ WG (jen nevím, proč ta roční pauza). Lída |  | Prosím o radu - ořezané jabloně, 7.6.2012 1) neřeže se na podzim, 2) u jabloní se většinou nedělá kotlová koruna, 3) asi jste je ořezala moc a proto vyhání příliš mnoho dlouhých větviček, 4) plůdky mohly namrznout, třeba to je choulostivější odrůda, 5) a hlavně : měla jste se ptát PŘED... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 7.6.2012 Tak na zahrádce je to OK, ale ráno opravdu motoristé škrábali auta... Lída |  | Mrazuvzdorná mimoza - Albizia julibrissin, 7.6.2012 Podle fotky je to ve skleníku v květináči - pán chce asi nějaké prodat - obnovil dvě starší vlákna a v obou má odkaz na inzerát . Jinak menší albízie musí přezimovat ve skleníku, venku zmrzne. Až jako starší rostlina přežije zimu i venku. Tady v HK... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 6.6.2012 V HK bylo podle webové kamery ČHMÚ dnes ráno před pátou -1,2°C... Za chvíli to jdu obhlédnout na zahrádku. Tentokrát jsem nic nepřikrývala, už toho mám plné zuby. To snad bude mrznout ještě v červenci... celý příspěvek > |  | Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 5.6.2012 To je těžko takhle poznat, zahradní hvozdíky mají nepřeberné množství odrůd - asi bych to být vámi zkusila a uvidíte. Ale vždycky jsem sázela asi 10-15cm konce výhonů bez květů. Lída |  | Nový stavební zákon, 5.6.2012 Pro stavbu altánu vám postačí jednoduchý nákres (půdorys, pohled), do situačky se zakreslením umístění stavby od sousedů napsat a podepsat, že souhlasí a vyplnit žádost o územní souhlas (tam se jedná třeba o uložení inž.sítí apod., pokud tam nejsou,... celý příspěvek > |  |
|  | Nový stavební zákon, 5.6.2012 Ke každé stavbě je potřeba požádat minimálně o územní souhlas (plánek, a potřebná vyjádření), pokud se jedná o chatku, pak projekt od oprávněného projektanta + další náležitosti. Lída |  | Čerešňa - plody nerastú, opadávajú, 4.6.2012 Letos mi plody na třešni také rostou jen některé, ale je to od té doby, co mrzlo, tak předpokládám, že to bude tím. Pokud píšete, že to dělají 10let, tak to bude něčím jiným. Nevím, jaká je u vás zem, u nás písčitá a musím třešni dost zalévat, jinak... celý příspěvek > |  | Poraďte prosím jehličnaté a listnaté trvalky do stínu, max. výšky 50 cm, 4.6.2012 Nesázela bych tam nic, bude vám od toho vlhnout dům. Navíc kytky potřebují větší vrstvu zeminy, než tam na tu textilii můžete dát - pak by tam mohly být kapradiny, čechravy, hosty, z jehličnanů snad tis Amersfoort... Lída |  | Roubovaný listnáček a výmladky kolem něj, 4.6.2012 Na kmínku je lepší vylamovat než stříhat, ty u země to chce stříhat pokud možno co nejblíž kořenům, ze kterých to roste (pod zemí). U mne to dělá kalina Eskimo (keř)... Lída... celý příspěvek > |  | Žlutá barva na zahradě, 4.6.2012 Mladé lístky (jabloň, hrušeň, víno) bývají většinou světlounké, někdy až do červena, jak stárnou, zelenají. Ale u té broskve a paprik asi něco chybí... Lída |  |
 |
|
|
|