|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 14.6.2012 Osobně slupku neodstraňuji, cibule je tak lépe chráněna před případným poškozením. Hlavně nechat přes léto v suchu a na vzduchu, aby mohly dýchat a nesplesnivěly. Lída |  | Vydatné deště, 13.6.2012 Pro P: Z: - ale ten Ridomil má každý jiné označení!! Lída |  |
|  | Zarostlá zahrada, 13.6.2012 U nás v osadě koupili jedni mladí obdobnou zahrádku, dřeviny jim vytahal traktor, jinak postupovali, jak píše Mr Big - dnes už je zahrádka pěkná. Lída |  | Vymrznutí ozdobnice, 12.6.2012 Jak která... Miscanthus gracillimus roste jen po dvou okrajích, Hercules je OK, dochany jeden ano - druhý ne, z carexů dva ano -jeden ne, třtina, kostřavy, metlice, indiánská tráva, andropogon - bez problémů, moskytí tráva asi 2/3 trsu, prosa také... celý příspěvek > |  | Ozdobnice čínská - skut. velikost, 12.6.2012 Ta výška asi opravdu záleží na podmínkách. Psala jsem to podle toho, jak je to u nás. Švagrová má variegatus o dobře 30cm vyšší než jsem já, sousedka strictus tak mně po nos. Já mám zatím malý M.Hercules, pak gracillimus a Morning Light, ale tyhle... celý příspěvek > |  | Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 12.6.2012 :-))) Doporučuji si visačky i cedulky schovávat, máte tam nejen název, který je důležitý pro určení doby sklizně, ale i podnož, která ovlivňuje růst. Mám v krabici schované i všechny popisky kupovaných kytek a keřů, když někdy pátrám, co to tam... celý příspěvek > |  | Copak to je?, 12.6.2012 Můj Iris bucharica, který má takové listy a žlutobílé květy, je už dávno odkvetlý. Lída |  | Živý plot na malou zahradu, 12.6.2012 Živý plot udané výšky nějakou šířku mít bude, nejužší je popínavka na mříži. Ale při čtení vašeho dotazu mne napadla jiná věc - píšete, že máte malou zahradu - - nebude ten třímetrový plot moc vysoký? Musíte si uvědomit, že jak máte vysoký... celý příspěvek > |  | Ozdobnice čínská - skut. velikost, 12.6.2012 Variegatus je vyšší -cca 2m, strictus nižší - cca 1,60m. Květenství mají ozdobnice většinou těsně nad listy, takže to velký rozdíl není. Celkový vzrůst záleží i na konkrétních podmínkách. Chmýří z nich moc nelétá, pouze při stříhání stébel, ale s... celý příspěvek > |  | Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 11.6.2012 Ano, zakracuje se na vnější pupen, tím se "otevírá korunka. Čím víc výhon zkrátíte, tím víc poroste. Pokud ho zkrátíte málo, bude spíš obrůstat. Chce to většinou volit zlatou střední cestu, ale záleží i na vzrůstnosti toho kterého stromku - nerostou... celý příspěvek > |  |
|  | Listy u ruzi jsou z casti cervene, 11.6.2012 To nic není, vůbec se neplašte. Může to být sluníčkem, také to dělají mladé listy nebo tmavě rudé růže. Ale je to OK, žádná chyba to není Lída |  | Plíseň - aktivita, 11.6.2012 Tady
Lída
|  | Bílé polštářky na cypřišku, 10.6.2012 Připojuji se k p.Josefovi - bílé chomáčky by mohli být vlnatí červci, vysávají rostlinu, takže ta schne... Lída |  | Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 10.6.2012 Pokud máte na konci větve "košťátko", nechala bych teď bez řezu růst ten výhon, který prodlužuje větev (ten bych řezala až při jarním řezu). Ty ostatní bych hodně zakrátila - co jdou nahoru, tak na patku (stříhá se pod nejspodnějším pupenem), ostatní... celý příspěvek > |  | Jsou kočky nebezpečné pro kuřice?, 9.6.2012 Měli jsme kočky i kuřice, přežilo všechno ;-))) Lída |  |
 |
|
|
|