Příspěvky uživatele - 167.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit nežádaného křenu?, 9.12.2012
V roce 2010 jse si vysadila na úzkou plochu mezi záhony 3 kusy křenu, abych jej pracně nemusela vždy shánět. Mohu říct, že byl pěkný a kluk měl co dělat, aby jej jakžtak dokázal vyrýt. Jenže ouha. V loňském roce, ač se vyrylo co se dalo, tak se milý... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 9.12.2012
Také vím, že eternit neí moc dobrá volba. Ale nejdřřív jsem měla kolem takové vlnité průhledné desky, bylo jich málo a dost praskaly. No a jelikož tu po předchozích majitelích zbyly tyto desky, tak jsem je použila. Pevné hrazení udělat nemohu,... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 5.12.2012
Díky za odpovědi. Také jej nenasypu na kompost na jedno místo. Prostě s ním posypu celý kompost, pak vždy posypu vrstvu hnoje, který přes zimu nemohu přeházet zeminou (zmrzlá) a popel, který není kam již na kompost nasypat, tak dávám do pytle a od... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 30.11.2012
Tak jsem tu pročetla všechny příspěvky a mám z toho v hlavě docela guláš. Celou topnou sezonu vytápím krbem. Mám tu habr, smrk, silné větve, kmeny případně poražených ovocných stromů, suché větve ořešáků.Na podpal používám nařezaná prkna z nevratných... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika