Příspěvky uživatele - 126.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 3.12.2012
Zeleninu jako mrkev, petržek, celer nechávám v zemi a pouze přikryji, letos např. bublinkovou fólií. U nás už mrzlo. včerá jsem dělala zeleninovou polévku a šla jsem na záhon.
Je třeba odstranit plody přísavníku?, 16.8.2012
Soused pěstuje holuby. Přísavník pětililistý se nám hrne po střeše altánu a holuby v době, kdy dozrávají plody od od přísavníku nehnou. Je to pro ně zpestření jídelníčku.
Výsadba ptačího zobu, 16.8.2012
Přesně řečeno. Ptací zob, pokud jej nesetřihnete včas, nic se neděje, on časem začne vyrážet výhonky odspodu a zahustí se. Já mám z něj živý plot cca 1,5 m na výšku. Právě tuto neděli jsem jej, asi tak 20 rostlin přesadila k plotu. Dříve jsem jej... celý příspěvek >
Salix caprea, 29.6.2012
Vrbičku jsem si koupila cca před 6 lety.Dosti jsem se s ní natrápila, nevím čím to je, ale jeden rok je nádherná a druhý rok je světlá, má pokroucené listy apod.. Já bych ji přece jen zkusila zachránit. Hodně bych ji zalila, přihnojila a event.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika