Příspěvky uživatele - 239.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze pěstovat ovocné stromy na orné půdě?, 19.8.2018
Oplocení lze zřizovat podle stavebního zákona v plátnem znění bez územního souhlasu (tj. na stav. úřadě) do výšky 2 m, nehranicici s veřejnými komunikacemi či veřejným prostranstvím a to pouze v zastavěném území či v nastavitelné ploše (dle územního... celý příspěvek >
Tipala, 19.8.2018
Tipala to není, nevím jak je to stará odrůda, ale moc ne. Listy polosvestky, letorosty tenčí, žluté plody, ale medová chuť to není. Špendlík má listy jemnější, jen skoro švestkovité - menší, voňave medová chuť. Tipala je očkovanec, neodnozuje, jen... celý příspěvek >
V sadech u Jelínka, 21.8.2016
Já taky děkuji, za Váš názor, že si někdo myslí to co já a s čím se nikdy nesmířím. S tím, že nás násilně rozdělili a to i kdyby se mainstream na hlavu stavěl se s tím, aspoň já nikdy nesmířím... * Valašské království, Ostrava, zkušenosti ze ZVS... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 2.12.2012
Já nedám dopustit na Sláva Porýní a Start S.
Durancie, 2.12.2012
Z kulovaček se dá dělat i víno, mají dobré aroma.
Tophit, 2.12.2012
Tophity vám závidím, mě je velmi brzo po výsadbě napadla šárka, fleky na listech se objevily a ještě před tím, než začaly plodit. Ovoce dozrává předčasně, nedosahuje deklarované velikosti. Asi půjdou přeštěpovat na Durancie...
Elena, 2.12.2012
Pokud dozraje tak je kvalitní, potřebuje dobré stanoviště.
Toptaste na myrobalane, 2.12.2012
Mám vysazeno ve sponu 4x4m.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 2.12.2012
Hanitu považuju také za kvalitní, ale je nemožné uchránit její plody před nálety vos a včel, které okupují stromy a zůstává jen vyžraná slupka s peckou.
Švestka Jojo, 2.12.2012
Plody má pěkné, ale nepatří mým oblíbeným. Je náchylný na houbové choroby dřeva, které zničí celý strom.
Durancie, 2.12.2012
Durancie by neměla chybět v žádné výsadbě pokud chcete slivovici. Škoda že nejde od pecky byla by pak opravdový ideál. Při přeplození hrozny plodů trpí monilií.
Bellamira - opylovače, 2.12.2012
Pěstuji ji také, neopadává, dá se dlouho sklízet, má pevnou mírně nakyslou dužninu, při přezrání je opravdu jako med. S opylením žádné problémy nejsou.
Topend plus, 2.12.2012
Krásné plody! Já mám z pozdních Elenu, která má někdy problémy s vyzráváním a Hagantu zatím nemůžu podle prvních malých úrod posoudit.
Nová podnož pro slivoně a meruňky, 2.12.2012
Osobní zkušenosti nemám, ale je to jedna z nejslaběji rostoucích podnoží, tak nic pro ty co mají rádi velké stromy. Já upřednostňuju myrobalán.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika