Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari oborávač brambor, 23.5.2011
Ještě bych dodal - ty oboráváky našich dědů měly jinak utvářenou šípovou radličku. Byla o poznání mnohem delší a i odhrnovačky měly jiný tvar. Když se s takovým pluhem vjelo do zemáků, tak růvky byly utvářené jž od prvních cm. Radlička půdu nazvedla... celý příspěvek >
Vari oborávač brambor, 23.5.2011
Sám si vyzkoušej, zvláště když pojedeš ve svahu po vrstevnici. Tady se musí "tažný prostředek" změnit v "tlačný", už proto, že je vyoranou brázdou veden!! Jiří
Vyoravaci pluh na malotraktor (agzat, vari,...), 23.5.2011
Volba vyorávacího pluhu je odvislá od nastavovacího tělesa. Jsou tělesa, která jsou provedena na připojení dalšího zařízení se slupicí o síle 10mm a 20mm. To první je Vari, to druhé Agzat. Samozřejmě 20mm je z mnoha důvodů vhodnější. Než jsem si... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.5.2011
V tomto případě ten pytlík asi moc nepomůže, protože koza ho může roztrhat. Nejspolehlivější ochranou je obojek vyrobený z několika latí a dvou řemínků, nebo šňůrek. Délku latí je nutné vyzkoušet, aby jí moc nebránil v pohybu, ale zabránil ji v... celý příspěvek >
Motor křovinořezu vibruje, točí se i na volnoběh, 19.5.2011
Těm 180Kč se mi ani nechce věřit, když za plíšek, který ořezává strunu na správnou délku chtějí 48Kč. Ten plíšek jsem jen kupoval a neměli k tomu ani upínací šroubek..   Jiří
Vari oborávač brambor, 18.5.2011
Pro vytváření hrůbků k sázení brambor, je nutné mít radlice vpředu. To z toho důvodu, aby bylo možné použít znamenák-vodítko (překlápěcí tyčka s uzlovaným řetízkem). Co se týče samotného provedení, v tomto případě se nedá hovořit o promyšleném a... celý příspěvek >
Pomoc s připojením pískové filtrace, 16.5.2011
Taky nám to teklo... no spíš stříkalo. Spoj byl netěsný, imbusy nedotažené a i po utažení s toho teklo jako z cedníki. Jdu reklamovat... :(
Vrbové proutí pro živé stavby?, 28.2.2010
Zdravím, dnes jsem zavěsil na web návod, jak postavit vrbový plot/stěnu. Je tam popsaný postup, který můžete použít i pro stavbu složitějších staveb. Snad pomůže:) MaK
Malotraktor Vari Honda nebo kultivátor od Mountfieldu?, 23.12.2009
ne ne nema R.V.
pardon ja jsem se splet a ma na maunfu tak, s pozdravem Radim vujtek
dobry ja si myslim ze vari je kvalitni vyrobek a nema na moufu ale na hoby je taky moufa dobry ale ja bych zvolil vari a taky si mislim ze je maunf castecne kopirknuty od vari ja moc fandim vari a opravte me jestli se pletu a ma vyhodu co se... celý příspěvek >
Orchideje, 3.11.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, nejlepší způsob pěstování orchydejí, je paludárium! Já je mám zatím na volno, ale maminka už paludárium má, a je to bomba! Rostlinky mají své klima, které potřebují a které je odlišné od toho, které vyhovuje domácnostem. Připojuji i... celý příspěvek >
Kleopatřina jehla, 3.11.2009 Obsahuje fotku
Dobré odpoledne, taky se zapojím dodebaty na téma liliochvostec /kniphofie, ale jen fotem. Myslím si že je zbytečné se hašteřit. Bohužel už na zahrádce všechno spí, ale pořídila jsem alespoň fotky z publikací. Magda
Motor jikov, 16.9.2009
Dobry den je mi13 ale rozumim technice a varinka mam taky doma, taky motor Jikov slape jak hodinky, takze taky mam skusenosti, takze vam poradim co mate udelat: skuste jestli nedrhne starter, a tak jinak vsechny dvoutakty dou teyko startovat, anebo... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 23.4.2009
Souhlasim s matematickym vykladem, ale prispet na jejich akce musi urcite i druha firma, napr vyrobce pc, aut atd. Jejich marketingu nelze nic vytknout. Od "sympataka" Bedy, pres hravost na kole az po veci zadarmo. Nic ve zlem proti... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika