Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 30.1.2012
Pánové, když už se odbíhá od tématu, takco ještě tohle.
Jaký trakůrek, 27.1.2012
Pro hosta 159.230 pařez,. Malá otázečka: Vy máte opravdu zaradu o rozloze 280hektarů? Nebo si z diskutujících děláte srandu?            Jiří
Vari oborávač brambor, 20.1.2012 Obsahuje fotku
Teď se pokusím přidat chybějící fota.            Jiří
Vari oborávač brambor, 20.1.2012 Obsahuje fotku
Tak máme tady zimu a dlouho tmu, venku se nedá dělat, tak se můžeme trochu vykecat. Na videu, které doporučuje ke zhlédnutí pan St. Bryndza, vidíme, že podnikový předvaděč kypří již nakypřené a stejně to s ním mává.Při natahování válků je vidět jak... celý příspěvek >
Rýč, 17.1.2012
Pane doktore, abyste měl pravdu, musela by být násada prohnuta v jiné rovině než je. A kdyby se tak učinilo, myslím tím prohnutí násady, za účelem lepšího, či snadnějšího uchopení, tak by s takovým nástrojem nešlo vůbec pracovat. Pro mne je... celý příspěvek >
Pasivní plečka Vari, 15.1.2012
Pro hosta 176.214. Je nutné dodržet určité technologické postupy. Tvrdý škraloup je třeba rozrušit ježkem a plečkovat jen když jsou plevele ještě v bylinném stádiu, to je že jsou jště měkké bez dřevnatých částí. Když už je plevel v dolní části... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.12.2011
Nezavrhuji, ale nedá se použít na všechny druhy půd. Jakost oceli je problém. Co si sám člověk neudělá, nestojí za nic.            Jiří
Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 21.12.2011
Zkuste si projít toto.               Jiří
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 21.12.2011
Já ho chci taky.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 14.12.2011
Mr Bigu, myslím si, že moje otázka nebyla až tak špatná. Že je to plečka vidíme všichni. Ale s touto plečkou se dá provádět operace, která se plečkou v jiném provedení nedá provést. Když řekneme kladivo, tak si každý vybaví kus železa na kusu klacku.... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.12.2011
Pánové, ptal jsem se prvořadě na odborný název tohoto nástroje. Každá věc může být pro někoho banalita a totéž pro jiného echt. Hrkač je také čistička obilí, nebo také nástroj pro kluky, který používají v době Velikonoc, když zvony odletěly do Říma.... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 12.12.2011 Obsahuje fotku
Pane Stanislawe, (zajímalo by mne proč si píšete w) i tak bych chodil s vnoučkem na procházky a učil ho nějaká alotria, ovšem ten, který by o to stál je 450km daleko, což je bohužel kapánek z ruky. Kámoše nemám, ale mám malotraktor VARI ale mám další... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.12.2011 Obsahuje fotku
Doufám, že čtenáři dědkovi prominou. Zapomněl jsem se přihlásit. Takže zbytek obrázků připojuji nyní.            Jiří           
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.12.2011 Obsahuje fotku
Nedá se svítit, budu reagovat, ale všem, kteří se rozhodnout číst teto příspěvek, doporučuji, aby si pozorně přečetli toto téma a téma "rýč". Nedoporučuji číst podnikavcům v oboru stavebnictví, protože tito mají své portály a na portálu pro... celý příspěvek >
Croton, 15.11.2011
Dobrý den. Ja bohužel sdědila croton po babičce.Je fakt velky.Má asi 160 cm na výšku a od kmene dole v květináči 3 celkem košaté.. dalo by se říct křačkyNikdy jsem tuto rostlinu nepěstovala.Byla jsem u nás v květinářství a tam mi paní prodavačka... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika