|
Příspěvky uživatele - 175.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 30.1.2012 Pánové, když už se odbíhá od tématu, takco ještě tohle.
|  | Jaký trakůrek, 27.1.2012 Pro hosta 159.230 pařez,. Malá otázečka: Vy máte opravdu zaradu o rozloze 280hektarů? Nebo si z diskutujících děláte srandu?
Jiří |  |
|  | Vari oborávač brambor, 20.1.2012  Teď se pokusím přidat chybějící fota.
Jiří
|  | Vari oborávač brambor, 20.1.2012  Tak máme tady zimu a dlouho tmu, venku se nedá dělat, tak se můžeme trochu vykecat. Na videu, které doporučuje ke zhlédnutí pan St. Bryndza, vidíme, že podnikový předvaděč kypří již nakypřené a stejně to s ním mává.Při natahování válků je vidět jak... celý příspěvek > |  | Rýč, 17.1.2012 Pane doktore, abyste měl pravdu, musela by být násada prohnuta v jiné rovině než je. A kdyby se tak učinilo, myslím tím prohnutí násady, za účelem lepšího, či snadnějšího uchopení, tak by s takovým nástrojem nešlo vůbec pracovat. Pro mne je... celý příspěvek > |  | Pasivní plečka Vari, 15.1.2012 Pro hosta 176.214. Je nutné dodržet určité technologické postupy. Tvrdý škraloup je třeba rozrušit ježkem a plečkovat jen když jsou plevele ještě v bylinném stádiu, to je že jsou jště měkké bez dřevnatých částí. Když už je plevel v dolní části... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.12.2011 Nezavrhuji, ale nedá se použít na všechny druhy půd. Jakost oceli je problém. Co si sám člověk neudělá, nestojí za nic.
Jiří |  | Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 21.12.2011 Zkuste si projít toto.
Jiří |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 21.12.2011 Já ho chci taky. |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 14.12.2011 Mr Bigu, myslím si, že moje otázka nebyla až tak špatná. Že je to plečka vidíme všichni. Ale s touto plečkou se dá provádět operace, která se plečkou v jiném provedení nedá provést. Když řekneme kladivo, tak si každý vybaví kus železa na kusu klacku.... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.12.2011 Pánové, ptal jsem se prvořadě na odborný název tohoto nástroje. Každá věc může být pro někoho banalita a totéž pro jiného echt. Hrkač je také čistička obilí, nebo také nástroj pro kluky, který používají v době Velikonoc, když zvony odletěly do Říma.... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 12.12.2011  Pane Stanislawe, (zajímalo by mne proč si píšete w) i tak bych chodil s vnoučkem na procházky a učil ho nějaká alotria, ovšem ten, který by o to stál je 450km daleko, což je bohužel kapánek z ruky. Kámoše nemám, ale mám malotraktor VARI ale mám další... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.12.2011  Doufám, že čtenáři dědkovi prominou. Zapomněl jsem se přihlásit. Takže zbytek obrázků připojuji nyní. Jiří
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.12.2011  Nedá se svítit, budu reagovat, ale všem, kteří se rozhodnout číst teto příspěvek, doporučuji, aby si pozorně přečetli toto téma a téma "rýč". Nedoporučuji číst podnikavcům v oboru stavebnictví, protože tito mají své portály a na portálu pro... celý příspěvek > |  | Croton, 15.11.2011 Dobrý den. Ja bohužel sdědila croton po babičce.Je fakt velky.Má asi 160 cm na výšku a od kmene dole v květináči 3 celkem košaté.. dalo by se říct křačkyNikdy jsem tuto rostlinu nepěstovala.Byla jsem u nás v květinářství a tam mi paní prodavačka... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|