Příspěvky uživatele - 209.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zapěstování koruny, 7.1.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, loni na podzim (2012) jsem vysadil mladou višeň Ujhefertoi furtos na podnoži pt, chtěl bych se zeptat kdy je vhodná doba pro jarní řez a hlavně zda bude nutné na stromku odstranit celé spodní patro výhonů, nebo zda ho ponechat a pouze... celý příspěvek >
Řez meruňky, 29.11.2012 Obsahuje fotku
Děkuji za radu, místo roubování je nad povrchem jen jak jsem kolem přisypával kompost a tak není vidět. Ještě jsem se chtěl zeptat zda odstranit původní terminál (chtěl jsem to tak udělat) naznačil jsem to v obrázku žlutě a nový... celý příspěvek >
ještě z jiného pohledu
celkový pohled (omlouvám se za kvalitu fotky)
Dobrý den, také bych potřeboval poradit s řezem meruňky jedná se odrůdu Pincot na podnoži P.Wag. Vysadil jsem ji letos na jaře a ujala se celkem dobře jen mám problém s jedním výhonem, který konkuruje prodlužující kosterní větvi, vyrostl na... celý příspěvek >
Řez třešně, 28.11.2012 Obsahuje fotku
další fotka
Řez třešně, 28.11.2012 Obsahuje fotku
Děkuji všem za vaše reakce, co se týká stromku je vysoký cca 3,5 až 4 m výška kmene od země k první silnější kosterní větvi je zhruba 80-90 cm. Přidám ještě dvě fotky bohužel lépe se mi to asi vyfotit nepodaří. Jak je vidět z původně zamýšlených... celý příspěvek >
Řez třešně, 27.11.2012
Děkuji za vaše reakce přistoupím tedy k odstranění spodního patra protože jedna ze spodních kosterních větví stejně roste pod ostrým úhlem ke kmenu a asi by se časem stejně vylomila. Můžu jen poprosit ještě o radu zda je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika