Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.3.2014
Pane Kuky, nektere stanice na AMS SET (napr. Hradec Králové, Svobodné Dvory) signalizuji na strupovitost k dnesnimu dni 0%. Ma to snad znamenat, ze jsou mimo provoz? J.R.
Salát ven?, 11.3.2014
A kolik Vam dnes rano mezi 7-8 hodinou ukazoval teplomer? J.R.
Ranne zemiaky/brambory 2014, 6.3.2014
Dnes jsem si byl v Europlantu vyzvednout objednane sadbove brambory. Cena 5-ti kg baleni 100 Kc, uvadene trideni 30-55, stupen mnozeni Jelly (B), Laura (A) a Marabel (A) -objednaval jsem B. Od oka jsou Jelly a Marabel dost velke - prepocital... celý příspěvek >
Ranne zemiaky/brambory 2014, 2.3.2014
Tak pan Kuky uz ma asi nasazeno, nejen brambory, ale i Tulameen. J.R.
Granulovaný kurací trus na hnojenie zemiakov, 25.2.2014
Na Vasem miste bych vychazel z prodavaneho granulovaneho slepiciho hnoje, kde se doporucuje - základní hnojení před výsadbou na 10 m2, 1,5-3 kg. U brambor bych aplikoval horni doporucenou hranici. J.R.
Kvapková závlaha na zemiaky a spotreba vody, 24.2.2014
Nevim, z jakeho duvodu by mela kapkova zavlaha bezet 20-24 hodin denne. Osobne kapkovou zavlahu nemam, ale mam znameho, ktery komercne pestuje jahody na hrubcich (obdobne jako brambory). Hadici se zavlahou ma v kazdem radku, vodu pousti pouze rano a... celý příspěvek >
Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 23.2.2014
Obcasne sem nejake zkusenosti davam, napr. s akaricidem Sanmite, ktery pouzivam jiz nekolik let a chystam se koupit akaricid Masai. Ale neradim za kazdou cenu nesmysly. J.R.
Takze ohledne asimilacni plochy porezanych vymladku nemate zadne znalosti ani zkusenosti. J.R.
Muj dotaz znel, zda jste to nekdy sam zkousel, kdyz to radite, v sadu s ovocnymi stromy, ktere nemaji byt zniceny ci poskozeny? A pokud ne, jak vite, ze porezane vymladky nebudou mit dostatecnou asimilacni plochu k poskozeni ci likvidaci... celý příspěvek >
Pane Stando, zkousel jste nekdy sam likvidovat výmladky slivoní tak jak radite? Velmi o tom pochybuji a povazuji to za nesmysl. J.R.
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 18.2.2014
V agromanualu o nich zmínka není - zrejme z duvodu, ze to neni vyrobcem registrovano (za registraci se plati). V clanku pisi, ze uvazuji o rozsireni registrace. J.R.
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 18.2.2014
Pane Kuky, nalezl jsem zde clanek, ze Masai pusobi proti sviluskam a roztocum ve vsech vyvojovych stadiich (i na vinicich). J.R.
Vyvýšené záhony, 15.2.2014
To bude spis plast nez plech a zrejme se jedna o hotovy vyrobek, ktery si kazdy smontuje. Plech v dnesni dobe moc levny neni a prace by s nim byla dost obtizna. J.R.
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 11.2.2014
U mne (600 m.n.m) se typove podnoze MM106 a M1 drzi uz cca 20-25 let. Od lonskeho podzimu jsem zacal pouzivat podnoz A2 (drive se v okoli prodavala pouze M1). Rubin mi nenamrza, rakovinou trpi mirne, ale pri velkem tlaku... celý příspěvek >
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 11.2.2014
Bazalku vysevam do truhliku (v mem pripade delky 1m), aby se s ni dalo ve skleniku manipulovat. Pri teplem pocasi v lete mam truhlik venku pred sklenikem, letos asi vyseji 2-3 truhliky s ruznymi odrudami, do zeleninovych salatu s olivovym... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika