|
Příspěvky uživatele - 65.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.3.2014 Pane Kuky, nektere stanice na AMS SET (napr. Hradec Králové, Svobodné Dvory) signalizuji na strupovitost k dnesnimu dni 0%. Ma to snad znamenat, ze jsou mimo provoz? J.R. |  | Salát ven?, 11.3.2014 A kolik Vam dnes rano mezi 7-8 hodinou ukazoval teplomer? J.R. |  |
|  | Ranne zemiaky/brambory 2014, 6.3.2014 Dnes jsem si byl v Europlantu vyzvednout objednane sadbove brambory. Cena 5-ti kg baleni 100 Kc, uvadene trideni 30-55, stupen mnozeni Jelly (B), Laura (A) a Marabel (A) -objednaval jsem B.
Od oka jsou Jelly a Marabel dost velke - prepocital... celý příspěvek > |  | Ranne zemiaky/brambory 2014, 2.3.2014 Tak pan Kuky uz ma asi nasazeno, nejen brambory, ale i Tulameen. J.R. |  | Granulovaný kurací trus na hnojenie zemiakov, 25.2.2014 Na Vasem miste bych vychazel z prodavaneho granulovaneho slepiciho hnoje, kde se doporucuje - základní hnojení před výsadbou na 10 m2, 1,5-3 kg. U brambor bych aplikoval horni doporucenou hranici. J.R. |  | Kvapková závlaha na zemiaky a spotreba vody, 24.2.2014 Nevim, z jakeho duvodu by mela kapkova zavlaha bezet 20-24 hodin denne. Osobne kapkovou zavlahu nemam, ale mam znameho, ktery komercne pestuje jahody na hrubcich (obdobne jako brambory). Hadici se zavlahou ma v kazdem radku, vodu pousti pouze rano a... celý příspěvek > |  | Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 23.2.2014 Obcasne sem nejake zkusenosti davam, napr. s akaricidem Sanmite, ktery pouzivam jiz nekolik let a chystam se koupit akaricid Masai. Ale neradim za kazdou cenu nesmysly. J.R. |  | Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 23.2.2014 Takze ohledne asimilacni plochy porezanych vymladku nemate zadne znalosti ani zkusenosti. J.R. |  | Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 23.2.2014 Muj dotaz znel, zda jste to nekdy sam zkousel, kdyz to radite, v sadu s ovocnymi stromy, ktere nemaji byt zniceny ci poskozeny? A pokud ne, jak vite, ze porezane vymladky nebudou mit dostatecnou asimilacni plochu k poskozeni ci likvidaci... celý příspěvek > |  | Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 23.2.2014 Pane Stando, zkousel jste nekdy sam likvidovat výmladky slivoní tak jak radite? Velmi o tom pochybuji a povazuji to za nesmysl. J.R. |  |
|  | Halčivec révový nebo vlnovník révový, 18.2.2014 V agromanualu o nich zmínka není - zrejme z duvodu, ze to neni vyrobcem registrovano (za registraci se plati). V clanku pisi, ze uvazuji o rozsireni registrace. J.R. |  | Halčivec révový nebo vlnovník révový, 18.2.2014 Pane Kuky, nalezl jsem zde clanek, ze Masai pusobi proti sviluskam a roztocum ve vsech vyvojovych stadiich (i na vinicich). J.R.
|  | Vyvýšené záhony, 15.2.2014 To bude spis plast nez plech a zrejme se jedna o hotovy vyrobek, ktery si kazdy smontuje. Plech v dnesni dobe moc levny neni a prace by s nim byla dost obtizna. J.R. |  | Jabloně a jiné do vysokých poloh, 11.2.2014 U mne (600 m.n.m) se typove podnoze MM106 a M1 drzi uz cca 20-25 let. Od lonskeho podzimu jsem zacal pouzivat podnoz A2 (drive se v okoli prodavala pouze M1).
Rubin mi nenamrza, rakovinou trpi mirne, ale pri velkem tlaku... celý příspěvek > |  | Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 11.2.2014 Bazalku vysevam do truhliku (v mem pripade delky 1m), aby se s ni dalo ve skleniku manipulovat. Pri teplem pocasi v lete mam truhlik venku pred sklenikem, letos asi vyseji 2-3 truhliky s ruznymi odrudami, do zeleninovych salatu s olivovym... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|