Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik utrácíte za semínka?, 3.1.2013
Dnes mi přišla poslední očekávaná zásilka semínek rajčat a tudíš se celkové náklady na semínka rajčat zastavily na 1015Kč. Při pomyšlení že to mám na několik sezon a radost mi rostlinky budou dělat od února do října je to zcela zanedbatelná... celý příspěvek >
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012
Z 90% se jedná o cherry rajčata všemožných barev a tvarů, takže se spotřebou není problém. Letos jsem měl "pouze" 23 odrůd a 75 sazenic rajčat. Zavařily jsme 25 sklenic 0,7l základu na lečo +7l kečupu,  jinak se celá ůroda pruběžně stíhala... celý příspěvek >
Nepopírám, že koupit si hotové sazenice je jednodušší, ale většinou jsou k dostání jenom základní odrůdy. Budu pěstovat z 50 odrůd rajčat nějakých 90-100 sazenic.  
Máte pravdu, člověk si koupí sáček semen vysije jich 5 a příde na to že mu tato odrůda nechutná.
Tak mě napadlo kolik tak nadšený pěstitel utrácí za semínka. Mě manželka "nadává" že už by to mohlo stačit a to jsem si letos zatím nakoupil semínka jenom rajčat za necelých 1000Kč + další zelenina cca 300Kč. Sice to není na jednu sezonu, ale kdo to... celý příspěvek >
Papriky gigant Meika, 29.12.2012
Já pěstuji papriky pouze ve skleníku, venku nemají šanci. Vysočina 620mnm. Od kolegině jsem jednou měl papriku Meika a dozrál mi jeden plod, což při té péči je pro mne zcela nevyhovující. Oblíbené odrůdy mám Amy, Vlasta, Hamík a Semaroh
Pěstování rajčat 2013, 28.12.2012
U nás je ze zatím pěstovaných odrůd TOP: Sladkaja Děvočka, Ildi a Red Currant
Měl jsem je ze stejného zdroje zakoupené v roce 2011.  
Já jsem letos ze zmíněných odrůd pěstoval pouze Black Trufle a také u něj mám křížek. Měl jsem 3 rostliny, jednu venku a po jedné ve skleníkách. Rostlina má nevyrovnaný růst, násada plodů je malá a chuť skoro žádná a bylo i moučnaté. Hlavně vypadala... celý příspěvek >
Strizne skrutky do frezy, 14.12.2012
Jak už jsem psal první sezonu jsem jich střihnul min 10, krásně se střihne a vypadne ven, vloží se nový a jede se dál
Pěstování rajčat 2013, 13.12.2012 Obsahuje fotku
Currant je bujně rostoucí vytální odrůda s mohutným kořenovým systémem deklarovaná jako tyčková, ale já jsem jí bez problémů vedl jako keříčkovou do výšky skoro 2 metry a rostla by dále. Chuťově vynikající, převážně jsem jí používal na pžízdobu všech... celý příspěvek >
Strizne skrutky do frezy, 12.12.2012 Obsahuje fotku
Každý ne, já jsem si je vyrobil ze šestky kulatiny podle originálu. Imbus je nejtvrdší šroub a fréza není z nejlevnějších. Po první sezoně jsem je taky nestačil měnit, nástrahy ukryté pod sněhem byly snad všude. Od té doby napodzim pořádně uklidím a... celý příspěvek >
Nezabúdli ste na sýkorky?, 9.12.2012
Já míchám slunečnici, pšenici, mák a ovesné vločky. Je pravda že sýkorky vyhazují pšenici z krmítek ven, ale na zemi jí zobou vrabci a zvonci, takže žádné ztráty.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 23.11.2012
Dobrý den přeji vespolek. Plně souhlasím. Bruska Hecht 9230 je velmi dobrá volba. Kamarád ji koupil už zhruba před rokem, a je s ní max. spokojen. porovnávali jsme Güde s hechtem, a mohu tvrdit, že hecht je lepší. a za nynější cenu je to výhra.S... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 20.11.2012
Loni jsem sázel poprvé Tristan a Dukát(nedbaje dědových rad, že u nás na zahradě česnek vždycky plesnivěl) koncem listopadu, vyrostl všechen. Bohužel přes 60% mi chytlo plíseň, takže s česnekem končím a budu pěstovat pouze to co mi jde 
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika