Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka), 7.1.2013
Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka)  je vytrvalá rychle rostoucí liána pocházející ze střední Ameriky, s velmi chutnými aromatickými plody tvarově připomínající okurky, dorůstající délky až 15 m.  Je porostlá velkými chlupatými... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013
Jde o to jaké máte požadavky z keříčkových mohu doporučit Minigold, Vilma a z tyčkových Stupické polní a Bejbino. Pro letošní sezonu mám zakoupenou superrannou odrůdu Tiny Tim, tak jsem zvědav jak ranná bude.
V tomto případě Vám moc neporadím, zaměřuji se většinou na drobnoplodé a cherry odrůdy. Z červených co mají větší plody mám pouze Start F1
Tak tak  sice jsem zastáncem spíš tyčkových odrůd, ale keříčkové také pěstuji třeba na Zolotaju Andromedu a Děvočku nedám dopustit.
Bio přípravky na ochranu rostlin, 6.1.2013
Také jsem chtěl vyzkoušet BIO přípravek a tak mě paní v zahradnictí přemluvila na BIOOL, musím přiznat že s třásněnkami si poradil hned, ale na mšice už byl krátký. Při procházkách po okolí jsem si všiml zvýšeného výskytu slunéček sedmitečných v... celý příspěvek >
Mě vlodi Děvočka narostla úctyhodných 235cm. Tady je fotka
Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013
Moje řeč, já který začínal s tím co zbylo sousedovi a nechtěl to vyhodit, pak jsem začal sám se Startem a Perunem a pak už to šlo semnou z kopce, další rok 8 odrůd, pak 12 loni 23 a letos 50, tak uvidíme kde tomu bude konec...
Chodíme a zobeme, děláme saláty, pečeme a rozdáváme. Pravda že letos mě o část úrody připravil soused, který ženil syna a chodil pro rajčata jak do samoobsluhy, u svatebčanů měla největší úspěch odrůda Currant Red a další různobarená cherry... celý příspěvek >
Rajčata z Anglie, 4.1.2013
Pokud máte na mysli Indigo Rose, tak to je na neoseeds.cz.
Rajčata z Anglie, 4.1.2013
Moje chyba, špatně jsem si přečetl Váš příspěvek.
Rajčata z Anglie, 4.1.2013 Obsahuje fotku
To co jsem objednal já vypadá poněkud jinak.
Jak granulovaný kravský hnůj, 4.1.2013
Jelikož jsem ze vsi a bývalý kravín máme za humny, mám zatím neomezený přísun uleželého hnoje. Cca před 4 lety musely krávy pryč, protože kravín neodpovídal požadavkům EU a investice do oprav by byla pro zemědělce likvidační tak to nechaly a kravín... celý příspěvek >
Já jsem od neoseedu objednal 15 odrůd a všechny dorazily. Daterino F1, Taiko, Purple Rusian Plum, Gardner S' Delight, Swietie, Citrina, Tangerine, Ciliegio di Pachino, Tiny Tim, Pear Drops, Miele, Tumbler, Santa Orange, Indigo Rose, Currant Gold
Kolik utrácíte za semínka?, 3.1.2013
Nevím jak dlouho tu vydrží , tak tady je první - neoseeds.cz, jen je mi divné že proti loňsku tam mají polovinu sortimentu a tady je druhý - seemnemaailm.ee.
Paprika na záhon (polní), 3.1.2013
Za sebe mohu doporučit Amy, Vlasta, Hamík a Semaroh
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika