|
Příspěvky uživatele - 245.32
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka), 7.1.2013 Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka) je vytrvalá rychle rostoucí liána pocházející ze střední Ameriky, s velmi chutnými aromatickými plody tvarově připomínající okurky, dorůstající délky až 15 m. Je porostlá velkými chlupatými... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 Jde o to jaké máte požadavky z keříčkových mohu doporučit Minigold, Vilma a z tyčkových Stupické polní a Bejbino. Pro letošní sezonu mám zakoupenou superrannou odrůdu Tiny Tim, tak jsem zvědav jak ranná bude.
|  |
|  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 V tomto případě Vám moc neporadím, zaměřuji se většinou na drobnoplodé a cherry odrůdy. Z červených co mají větší plody mám pouze Start F1 |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 Tak tak sice jsem zastáncem spíš tyčkových odrůd, ale keříčkové také pěstuji třeba na Zolotaju Andromedu a Děvočku nedám dopustit. |  | Bio přípravky na ochranu rostlin, 6.1.2013 Také jsem chtěl vyzkoušet BIO přípravek a tak mě paní v zahradnictí přemluvila na BIOOL, musím přiznat že s třásněnkami si poradil hned, ale na mšice už byl krátký. Při procházkách po okolí jsem si všiml zvýšeného výskytu slunéček sedmitečných v... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 Mě vlodi Děvočka narostla úctyhodných 235cm. Tady je fotka |  | Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013 Moje řeč, já který začínal s tím co zbylo sousedovi a nechtěl to vyhodit, pak jsem začal sám se Startem a Perunem a pak už to šlo semnou z kopce, další rok 8 odrůd, pak 12 loni 23 a letos 50, tak uvidíme kde tomu bude konec...
|  | Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013 Chodíme a zobeme, děláme saláty, pečeme a rozdáváme. Pravda že letos mě o část úrody připravil soused, který ženil syna a chodil pro rajčata jak do samoobsluhy, u svatebčanů měla největší úspěch odrůda Currant Red a další různobarená cherry... celý příspěvek > |  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 Pokud máte na mysli Indigo Rose, tak to je na neoseeds.cz.
|  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 Moje chyba, špatně jsem si přečetl Váš příspěvek. |  |
|  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013  To co jsem objednal já vypadá poněkud jinak.
|  | Jak granulovaný kravský hnůj, 4.1.2013 Jelikož jsem ze vsi a bývalý kravín máme za humny, mám zatím neomezený přísun uleželého hnoje. Cca před 4 lety musely krávy pryč, protože kravín neodpovídal požadavkům EU a investice do oprav by byla pro zemědělce likvidační tak to nechaly a kravín... celý příspěvek > |  | Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013 Já jsem od neoseedu objednal 15 odrůd a všechny dorazily.
Daterino F1, Taiko, Purple Rusian Plum, Gardner S' Delight, Swietie, Citrina, Tangerine, Ciliegio di Pachino, Tiny Tim, Pear Drops, Miele, Tumbler, Santa Orange, Indigo Rose, Currant Gold |  | Kolik utrácíte za semínka?, 3.1.2013 Nevím jak dlouho tu vydrží , tak tady je první - neoseeds.cz, jen je mi divné že proti loňsku tam mají polovinu sortimentu a tady je druhý - seemnemaailm.ee.
|  | Paprika na záhon (polní), 3.1.2013 Za sebe mohu doporučit Amy, Vlasta, Hamík a Semaroh
|  |
 |
|
|
|