Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy paprik, 25.1.2013
Popravdě jsem je ani nezkoušel pěstovat. Plodnost a chuť pěstovaných paprik nám zcela vyhovuje.
Odrůdy paprik, 24.1.2013
Já pěstuji papriky jedině ve skleníku, protože venku u nás nemají šanci. Odrůdy: Amy, Vlasta, Semaroh a Hamík. Rostliny byly silné asi metr vysoké.
Aeroponické pěstování, 19.1.2013
Tak to jo  Mě by lákala spíš ta hydroponie, no uvidíme co do jara vymyslíme
Rajče tyčkové hroznové?, 19.1.2013
Omlouvám se, to jsem přehlédl. Žluté je ILDI
Aeroponické pěstování, 19.1.2013
Mirku chtěl bych se Vás zeptat, jestli už máte nějakou zkušenost s hydroponií, když se nyní zajímáte o podle mě náročnější aeroponii.
Zemina pro výsev plodové zeleniny - namíchání a propaření, 19.1.2013
Klidně jmenujte, na trhu jich je tolik, že se v tom běžný smrtelník nemůže orientovat.
Rajče tyčkové hroznové?, 16.1.2013
Mohlo by to být Riesentraube (obří hrozen)
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 14.1.2013
Mě je 27 a asi ještě před šesti lety jsem jako skalní odpůrce zahradničení přeměňoval tátovi záhony na trávník. Pak jsem si našel přítelkyni a tu zahrádka bavila, postupně jsem podlehl a kus trávníku přeměnil zpět na bylinkový zháhonek a tak se to... celý příspěvek >
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 12.1.2013 Obsahuje fotku
Díky, co pamatuji tak z té střechy nikdy nesjel sníh. Sníh sjíždí pouze z těch panelů, ale sjíždí dá se říct okamžitě nebo maximálně když je na nich 5cm což už se stalo tuto zimu mockrát a skleníku to nikterak neublížilo. Jinak ty panely využíváme na... celý příspěvek >
Poraďte jaký skleník, 12.1.2013
Ten skleník je sice u stodoly, ale ta tepelná akumulace zdi je úžasná. Např. když bylo v říjnu -6°C, tak ve volně stojícím skleníku už rajčata zmrzla a v tomto ne. Celkové foto je tady.
Poraďte jaký skleník, 12.1.2013 Obsahuje fotku
Zjara když hrozí nějaký ten mrazík přitápím lihovým kahanem, vydrží hořet déle než svíčka a jde nastavit větší plamen. Jinak přes zimu máme pro náš skleník využití jako sušák na prádlo.
Poraďte jaký skleník, 11.1.2013
Také dělám ve skleníku fóliovník z netkané textilie hlavně z jara proti mrazíkům.
Poraďte jaký skleník, 10.1.2013
Nejednou jsem slyšel, ty si se zbláznil za 30 000Kč zeleninu nikdy nevypěstuješ. A to hlavně od lidí kteří řekl bych mají i finančně náročnější koníčky. Třeba jeden z nich je myslivec, má flinty za 75000Kč a to mu divné nepřijde a že mine prase a... celý příspěvek >
Poraďte jaký skleník, 10.1.2013
Já mám skleník Limes Variant D6 a maximální spokojenost. Od úplného začátku když jsem navštívil obchodního zástupce, který mi ukázal různé skleníky u sebe na zahradě. Skleník mi přivezl až domů, vyložil vedle základů, dal mi pár výborných rad na co... celý příspěvek >
Nová rajčata Semo, 7.1.2013 Obsahuje fotku
Mirku jistě je na druhém obrázku Samocvet Izumrudny? Podle přebalu vypadá zcela jinak.
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika