|
Odrůdy paprik, 25.1.2013 Popravdě jsem je ani nezkoušel pěstovat. Plodnost a chuť pěstovaných paprik nám zcela vyhovuje. |
 |
Odrůdy paprik, 24.1.2013 Já pěstuji papriky jedině ve skleníku, protože venku u nás nemají šanci. Odrůdy: Amy, Vlasta, Semaroh a Hamík. Rostliny byly silné asi metr vysoké. |
 |
|
 |
Aeroponické pěstování, 19.1.2013 Tak to jo Mě by lákala spíš ta hydroponie, no uvidíme co do jara vymyslíme |
 |
Rajče tyčkové hroznové?, 19.1.2013 Omlouvám se, to jsem přehlédl. Žluté je ILDI |
 |
Aeroponické pěstování, 19.1.2013 Mirku chtěl bych se Vás zeptat, jestli už máte nějakou zkušenost s hydroponií, když se nyní zajímáte o podle mě náročnější aeroponii. |
 |
Zemina pro výsev plodové zeleniny - namíchání a propaření, 19.1.2013 Klidně jmenujte, na trhu jich je tolik, že se v tom běžný smrtelník nemůže orientovat. |
 |
Rajče tyčkové hroznové?, 16.1.2013 Mohlo by to být Riesentraube (obří hrozen)
|
 |
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 14.1.2013 Mě je 27 a asi ještě před šesti lety jsem jako skalní odpůrce zahradničení přeměňoval tátovi záhony na trávník. Pak jsem si našel přítelkyni a tu zahrádka bavila, postupně jsem podlehl a kus trávníku přeměnil zpět na bylinkový zháhonek a tak se to... celý příspěvek > |
 |
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 12.1.2013  Díky, co pamatuji tak z té střechy nikdy nesjel sníh. Sníh sjíždí pouze z těch panelů, ale sjíždí dá se říct okamžitě nebo maximálně když je na nich 5cm což už se stalo tuto zimu mockrát a skleníku to nikterak neublížilo. Jinak ty panely využíváme na... celý příspěvek > |
 |
Poraďte jaký skleník, 12.1.2013 Ten skleník je sice u stodoly, ale ta tepelná akumulace zdi je úžasná. Např. když bylo v říjnu -6°C, tak ve volně stojícím skleníku už rajčata zmrzla a v tomto ne. Celkové foto je tady.
|
 |
|
 |
Poraďte jaký skleník, 12.1.2013  Zjara když hrozí nějaký ten mrazík přitápím lihovým kahanem, vydrží hořet déle než svíčka a jde nastavit větší plamen. Jinak přes zimu máme pro náš skleník využití jako sušák na prádlo. |
 |
Poraďte jaký skleník, 11.1.2013 Také dělám ve skleníku fóliovník z netkané textilie hlavně z jara proti mrazíkům.
|
 |
Poraďte jaký skleník, 10.1.2013 Nejednou jsem slyšel, ty si se zbláznil za 30 000Kč zeleninu nikdy nevypěstuješ. A to hlavně od lidí kteří řekl bych mají i finančně náročnější koníčky. Třeba jeden z nich je myslivec, má flinty za 75000Kč a to mu divné nepřijde a že mine prase a... celý příspěvek > |
 |
Poraďte jaký skleník, 10.1.2013 Já mám skleník Limes Variant D6 a maximální spokojenost. Od úplného začátku když jsem navštívil obchodního zástupce, který mi ukázal různé skleníky u sebe na zahradě. Skleník mi přivezl až domů, vyložil vedle základů, dal mi pár výborných rad na co... celý příspěvek > |
 |
Nová rajčata Semo, 7.1.2013  Mirku jistě je na druhém obrázku Samocvet Izumrudny? Podle přebalu vypadá zcela jinak. |
 |