|
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 6.3.2013 Zajímavý nápad |
 |
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 6.3.2013 Když si to myslíte já Vám to brát nebudu. Asi jsme všichni v rodině a v sousedství i tady na fóru divný protože nepoznáme rozdíl mezi domácím rajčatem pěstovaným venku nebo ve skleníku. |
 |
|
 |
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 6.3.2013 Vážený pane Vashku, paní Jiřina pěstuje rajčata samozřejmě také venku a jen napsala své poznatky. Jednak paní zadavatelka nenapsala odkud je a v jakých podmínkách bude zeleninu pěstovat. Já pěstuji rajčata ve dvou sklenících a venku u zdi domu a také... celý příspěvek > |
 |
Pěstování rajčat 2013, 2.3.2013 Tak mám přepikýrováno celkem 116 sazenic od 51 odrůd. Pouze u 26 rostlin si nejsem jistý z důvodu vysypání o jakou jde odrůdu. Snad až povyrostou nějaké poznám :-D |
 |
Neoseeds.cz, 2.3.2013 Měl jsem pouze Riesentraube a je to takové větší Ildi, chuťově průměrné. Jinak od této firmy mám asi 20 odrůd a nemám ani jse neměl s klíčivostí problémy. Platil jsem vždy převodem, takže poštovné a balné bylo za 50Kč |
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 27.2.2013  Já mám papriky v ložnici na jižním okně. Teplota v místnosti se pohybuje okolo 22°C protože s námi spinká naše mimi. Na noc zatahuji interiérovou zcela zatemňující roletu, takže papriky mají aspoň na noc chladno. Přikládám foto jaké dělají pokroky i... celý příspěvek > |
 |
Čím bílit sklep?, 24.2.2013 Tak tak hašeným vápnem. |
 |
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 24.2.2013 Já zaštipuji jak kdy, když má rostlinka více kořínků, tak nejdelší zaštípnu. A když je to taková chudinka s jedním nebo dvěma kořínky, tak jí nechám být. |
 |
Pěstování rajčat 2013, 19.2.2013 Tak jsem si včera při své šikovnosti svrhl z parapetu jednu výsevní misku s rajčaty a ještě kevšemu to spadlo manželce do sušáku s prádlem. Naštěstí mi nenadávala, spíš litovala. Celkem to bylo 40 rostlinek od 9ti odrůd. Zatím žije 36, ale... celý příspěvek > |
 |
Jarní výsev, 16.2.2013  Já už mám papriky také přepíchané a zatím se mají k světu. Rajčata jsou jak nitě a čekají na první přesazení. |
 |
|
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 14.2.2013 Jestli to bude probíhat jako u mne, tak až v tom e-mailu co Vám teprv přijde bude adresa na kterou přes PayPal provedete platbu |
 |
Jahodnik, 11.2.2013 Jelikož byly z lednového výsevu, tak na každé rostlině vyroslty tak 2 až 3 jahody velikosti mezi 2,5-3 cm, sladké a jahodové. Uvidíme letos až bude větší výnos (doufejme) |
 |
Jahodnik, 11.2.2013 Vloni v lednu jsem vysel Temptation a z 15ti semen vyklíčilo 10 a léta se dožilo 8 rostlinek které skutečně zaplodily, ikdyž zatím pouze na mateční rostlině. Jsem zvědav zda dobře přezimují a jak na tom bude úroda letos. Jinak pěstování jahod ze... celý příspěvek > |
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 11.2.2013 Nu což, zkusit se má všechno :-) Právěže bojuji s místem na oknech a proto jsem se vydal tímto směrem. Uvidíme říká slepej hluchému. |
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 11.2.2013 Včera jsem přesadil 50 paprik do dvou nádob podle návodu pana Meisla, tak jsem zvědav jak to letos dopadne.
|
 |