|
Čím (ne)popisovat štítky, 9.6.2013 Já jsem přešel ze stejného fixu na obyčejnou tužku. |
 |
Rajčata ven?, 3.6.2013 Taky si říkám, že naše problémy s rajčatama by asi chtěli mít lidé co mají vodu v baráku. Nám natekla voda do sklepa jednou a naštěstí bez bahna a stačilo mi to. |
 |
|
 |
Povadlé okurky, 3.6.2013 Tak si nejsem jistý, zda moje okurky vůbec vědí co to slunce je Taky jsem si vzpoměl, že budu muset reklamovat solární systém, protože mi neohřívá vodu |
 |
Copak je to za ptáčka?, 3.6.2013 Když chodíme na procházku, tak pravidelně vídáme menšího ptáčka, který jakoby stojí ve vzduchu, pak se pustí střemhlav k zemi a vydává hlas jako by střílel z kulometu. Věděl by někdo který to je? Na internetu jsem poslouchal snad všechny hlasy ptáků... celý příspěvek > |
 |
Povadlé okurky, 3.6.2013 Řekl bych že je to jisté. Usuzuji podle svých okurek, které byby také nádherné, kvetly jako o závod a jak přišla ta zima s mrazíky, tak jsou zubožené, jak píšete listy povadlé, flekaté. No uvidíme jestli se zmotají. |
 |
Rajčata ven?, 1.6.2013 Jen aby to horho bylo, zatím to tak nevypadá, přes noc 4° přes den kolem 10°a od oběda slušně leje. Voda už stojí kde může a všade je bahno. A podle předpovědí našich meteorologů to vypadá, že letošní rajčatová sezóna bude růstově nejspíš... celý příspěvek > |
 |
Ferramol neúčinkuje?, 1.6.2013 Sypu ferramol třetím rokem a stále bych řekl, že funguje velmi spolehlivě. Zatím mizí pouze granule a ne rostlinky. Hlavně po něm nezůstávají vyslizené mrtvolky. |
 |
Předpisy EU, 1.6.2013 Omlouvám se, špatně jsem si to přečetl |
 |
Předpisy EU, 1.6.2013 Od kdy to platí? Mě zásilka z Estonska dorazila v neporušeném stavu s 16ti balíčky semen. Možná záleží jak odesílatel označí zásilku. |
 |
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.5.2013 To Vám docela závidím, u nás tady prší skoro každý den. Včera průtrž jako blázen a minulý týden 2x kroupy. Pravda že včera jsme měli taky 18° ale přes noc 6° a celý den se to drží na 8°a leje a leje. Rajčata rostou zatím jenom ve skleníkách. |
 |
|
 |
Škůdce v rajčatech, 30.5.2013 Takhle nějak dopadla sousedova rajčata, když si je chtěl pohnojit na list a nevypláchl si postřikovač, když předtím sříkal v lese trávu nějakým zpomalovačem růstu. Bylo krásně vidět jak se zbytky posřiky postupně vymyly a jak sříkal v řadě, tak ze... celý příspěvek > |
 |
Vyhony na vijane za plodmi, 30.5.2013 Já je běžně zaštipuji. U mě to dělá více odrůd, nejvíce řekl bych Perun. Jesti je to ovšem odrůdová vlastnost nebo nějaká anomálie netuším. |
 |
Rajčata ven?, 27.5.2013 Tak tak, kde je kousek místa, tam jsou rajčata. Ve skleníku u zdi jsem jich počítal méně, jenže odrůd mnoho a přísady také, tak jsem to tam trošku našlápnul. Zatím si nestěžují rostou vyrovnaně a pěkně kvetou. Doufám, že přští sezonu nahradím starý... celý příspěvek > |
 |
Co je to za zemědělskou plodinu?, 27.5.2013 Děkuji Vám oběma. |
 |
Rajčata ven?, 27.5.2013 A životnost velmi krátká. |
 |