Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím (ne)popisovat štítky, 9.6.2013
Já jsem přešel ze stejného fixu na obyčejnou tužku.
Rajčata ven?, 3.6.2013
Taky si říkám, že naše problémy s rajčatama by asi chtěli mít lidé co mají vodu v baráku. Nám natekla voda do sklepa jednou a naštěstí bez bahna a stačilo mi to.
Povadlé okurky, 3.6.2013
Tak si nejsem jistý, zda moje okurky vůbec vědí co to slunce je  Taky jsem si vzpoměl, že budu muset reklamovat solární systém, protože mi neohřívá vodu
Copak je to za ptáčka?, 3.6.2013
Když chodíme na procházku, tak pravidelně vídáme menšího ptáčka, který jakoby stojí ve vzduchu, pak se pustí střemhlav k zemi a vydává hlas jako by střílel z kulometu. Věděl by někdo který to je? Na internetu jsem poslouchal snad všechny hlasy ptáků... celý příspěvek >
Povadlé okurky, 3.6.2013
Řekl bych že je to jisté. Usuzuji podle svých okurek, které byby také nádherné, kvetly jako o závod a jak přišla ta zima s mrazíky, tak jsou zubožené, jak píšete listy povadlé, flekaté. No uvidíme jestli se zmotají.
Rajčata ven?, 1.6.2013
Jen aby to horho bylo, zatím to tak nevypadá, přes noc 4° přes den kolem 10°a od oběda slušně leje. Voda už stojí kde může a všade je bahno. A podle předpovědí našich meteorologů to vypadá, že letošní rajčatová sezóna bude růstově nejspíš... celý příspěvek >
Ferramol neúčinkuje?, 1.6.2013
Sypu ferramol třetím rokem a stále bych řekl, že funguje velmi spolehlivě. Zatím mizí pouze granule a ne rostlinky. Hlavně po něm nezůstávají vyslizené mrtvolky.
Předpisy EU, 1.6.2013
Omlouvám se, špatně jsem si to přečetl
Předpisy EU, 1.6.2013
Od kdy to platí? Mě zásilka z Estonska dorazila v neporušeném stavu s 16ti balíčky semen. Možná záleží jak odesílatel označí zásilku.
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.5.2013
To Vám docela závidím, u nás tady prší skoro každý den. Včera průtrž jako blázen a minulý týden 2x kroupy. Pravda že včera jsme měli taky 18° ale přes noc 6° a celý den se to drží na 8°a leje a leje. Rajčata rostou zatím jenom ve skleníkách.
Škůdce v rajčatech, 30.5.2013
Takhle nějak dopadla sousedova rajčata, když si je chtěl pohnojit na list a nevypláchl si postřikovač, když předtím sříkal v lese trávu nějakým zpomalovačem růstu. Bylo krásně vidět jak se zbytky posřiky postupně vymyly a jak sříkal v řadě, tak ze... celý příspěvek >
Vyhony na vijane za plodmi, 30.5.2013
Já je běžně zaštipuji. U mě to dělá více odrůd, nejvíce řekl bych Perun. Jesti je to ovšem odrůdová vlastnost nebo nějaká anomálie netuším.
Rajčata ven?, 27.5.2013
Tak tak, kde je kousek místa, tam jsou rajčata. Ve skleníku u zdi jsem jich počítal méně, jenže odrůd mnoho a přísady také, tak jsem to tam trošku našlápnul. Zatím si nestěžují rostou vyrovnaně a pěkně kvetou. Doufám, že přští sezonu nahradím starý... celý příspěvek >
Co je to za zemědělskou plodinu?, 27.5.2013
Děkuji Vám oběma.
Rajčata ven?, 27.5.2013
A životnost velmi krátká.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika